Παραδίδεται άμεσα στην κυκλοφορία το ρεύμα προς Άστρος στην παράκαμψη Δολιανών

Παρ, 05/05/2023 - 08:52
Image

Μέσα στις επόμενες ημέρες παραδίδεται στην κυκλοφορία το ρεύμα κυκλοφορίας προς το Αστρος, στο έργο της παράκαμψης των Δολιανών.

Αυτό γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, προσθέτοντας ότι είναι ζήτημα λίγου χρόνου για να παραδοθεί πλήρως το σημαντικό αυτό έργο, με κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα.

Η προσωρινή αυτή ρύθμιση σημαίνει ότι οι κατευθυνόμενοι από την Τρίπολη στο Αστρος θα χρησιμοποιούν το νέο έργο, ενώ οι κινούμενοι αντίστροφα θα περνούν, για ένα μικρό χρονικό διάστημα ακόμα, μέσα από τα Δολιανά.

Η καθυστέρηση στην παράδοση του ρεύματος κυκλοφορίας Αστρος – Τρίπολη, διευκρίνισε ο περιφερειάρχης, προκύπτει από την ανάγκη μετακίνησης δικτύων που πρέπει να γίνει από τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας.

Δελτίο Τύπου

Σχόλια επισκεπτών

Γιατί κ Περιφερειάρχα να γίνει από το Δ Β Κυνουρίας η μετακίνηση δικτύων Ο Δήμος έχει αναλάβει την παρακάμψει εμείς οι πολίτες θα πληρώσουμε είναι δουλια του εργολάβου ας το δεί σοβαρά Ο Δήμαρχος δεν θα περάσει έτσι μια ελιά ξεριζώνεται και αποζημιώνεται εδώ γιατί ?

Ο κ Νίκας δεν είναι αχάριστος επειδή το έργο είναι του Τατουλη καί Βαγγ Γιανακουρα (Αντιπεριφερειάρχη) άφησε τη μια παράκαμψη να κόψη την κορδέλα Ο Τατουλης Μπράβο)

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio