Ορισμός υπαλλήλων για την τήρηση πρακτικών και του εμπιστευτικού πρωτοκόλλου αλληλογραφίας του Δήμου

Tue, 10/09/2019 - 18:36

Με την υπ' αριθμ. 286/2019 Απόφαση Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας, με θέμα "Ορισμός υπαλλήλων για την τήρηση πρακτικών της Εκτελεστικής Επιτροπής, της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης και του εμπιστευτικού πρωτοκόλλου αλληλογραφίας, του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας", αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

1. Ορίστηκε ο Δημοτικός Υπάλληλος, κ. Κουρμπέλης Δημήτριος του Ιωάννη, του Κλάδου ΔΕ1, αρμόδιος για την τήρηση των πρακτικών των συνεδριάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, με αναπληρωτή του τον Δημοτικό Υπάλληλο κ. Τερζάκη Γεώργιο του Νικολάου, του Κλάδου ΔΕ1. 

2. Ορίστηκε ο Δημοτικός Υπάλληλος, κ. Τερζάκης Γεώργιος του Νικολάου, του Κλάδου ΔΕ1, αρμόδιος για την τήρηση των πρακτικών των συνεδριάσεων της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, με αναπληρωτή του τον Δημοτικό Υπάλληλο κ. Ηλιόπουλο Σπυρίδωνα του Γεωργίου, του Κλάδου ΔΕ1. 

3. Ορίστηκε ο Δημοτικός Υπάλληλος, κ. Κουρμπέλης Δημήτριος του Ιωάννη, του Κλάδου ΔΕ1, αρμόδιος για την τήρηση του εμπιστευτικού πρωτοκόλλου αλληλογραφίας του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, με αναπληρωτή του τον Δημοτικό Υπάλληλο κ. Τερζάκη Γεώργιο του Νικολάου, του Κλάδου ΔΕ1.

 

Συνημμένα η σχετική απόφαση

 

Comments

Submitted by Περίεργος on Wed, 11/09/2019 - 00:39 Permalink

Ο ορισμός υπαλλήλων για την την τήρηση των πρακτικών έτσι όπως το πάτε και οι μεν και οι δε θεωρώ ότι είναι περιττός αφού πιθανότατα θα χρειαστεί η παρέμβαση των ΜΑΤ για να κάνετε συμβούλιο.ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ .ΕΛΕΟΣ .

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio