Ο Φορέας Διαχείρισης Πάρνωνα, Μουστού, Μαινάλου και Μονεμβασίας στην Έκθεση «Πελοπόννησος EXPO 2019» (pics)

Tue, 19/11/2019 - 19:05

Ο Φορέας Διαχείρισης Πάρνωνα, Μουστού, Μαινάλου και Μονεμβασίας συμμετείχε στην Έκθεση «Πελοπόννησος EXPO 2019» στην Τρίπολη.

Η έκθεση «Πελοπόννησος Expo» που διοργανώθηκε μετά από συλλογική προσπάθεια των Επιμελητηρίων Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, πραγματοποιήθηκε επιτυχώς από τις 13 έως τις 17 Νοεμβρίου 2019 στο κτήριο ΓΕΑ ΑΕ στη Βι.Πε. Τρίπολης, σε έναν χώρο ειδικά διαμορφωμένο για τον σκοπό αυτό. Με ποικιλία στη θεματολογία, η φετινή έκθεση τράβηξε το ενδιαφέρον πλήθους επισκεπτών που περιηγήθηκαν στα περίπτερα με προϊόντα και υπηρεσίες από όλη την Πελοπόννησο. Ο Φορέας Διαχείρισης Πάρνωνα, Μουστού, Μαινάλου και Μονεμβασίας με τα στελέχη του -φιλοξενούμενος στο περίπτερο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας- έδωσε και αυτή τη φορά το «παρών» ενημερώνοντας τους επισκέπτες για τον ρόλο και τις δράσεις του στις περιοχές αρμοδιότητάς του.
 

Για τη φιλοξενία στο περίπτερο και την υποστήριξη που παρείχε ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας στην προβολή του έργου του Φορέα, εκφράζονται θερμές ευχαριστίες καθώς δόθηκε για άλλη μια φορά η ευκαιρία να ενημερωθεί το κοινό της ευρύτερης περιοχής για την πολύπλευρη αξία του οικοσυστήματος των περιοχών αρμοδιότητας του Φορέα Διαχείρισης Πάρνωνα, Μουστού, Μαινάλου & Μονεμβασίας.

Φωτογραφίες από τη συμμετοχή του Φορέα Διαχείρισης στην έκθεση «Πελοπόννησος Expo» που με τα στελέχη του -φιλοξενούμενος στο περίπτερο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας- έδωσε και αυτή τη φορά το «παρών» ενημερώνοντας τους επισκέπτες για τον ρόλο και τις δράσεις του στις περιοχές αρμοδιότητάς του.

Comments

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio