Ο Δ. Γκαύρος συγχαίρει τον Γ. Καμπύλη - «Ευχαριστώ τους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν»

Δευ, 09/10/2023 - 13:21
Image

Ο Δημήτρης Γκαύρος με ανάρτησή του στο Facebook συγχαιρει τον Γιώργο Καμπύλη για την επανεκλογή του και ευχαριστεί τους συμπολίτες του, τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και την οικογένειά του για τη στήριξη στον προεκλογικό αγώνα.

Ο κ. Γκαύρος αναφέρει:

Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περιμέναμε, η πλειοψηφία των δημοτών της Βόρειας Κυνουρίας δεν αναγνώρισε την προσπάθειά μας, και δεν επικρότησε τις θέσεις μας και το πρόγραμμά μας.
Οι δημότες έκριναν, η ετυμηγορία τους είναι απολύτως σεβαστή.
Οφείλω να συγχαρώ το Δήμαρχο Γ.Καμπύλη και το συνδυασμό «Πρωτοβουλία Αλλαγής» για την επιτυχία τους.
Καταρχήν, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν, μας στήριξαν και ταυτίστηκαν μαζί μας.
Θα είμαι παρών και θα εκφράζω μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο τις θέσεις, τις απόψεις και τα όνειρα τους.
Επίσης, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά όλους του υποψήφιους της Νέας Βόρειας Κυνουρίας, την ομάδα που μαζί αγωνιστήκαμε τίμια και καθαρά όλη αυτή την περίοδο.
Τέλος, ευχαριστώ την οικογένειά μου για τη στήριξη, την ανοχή και την προσπάθεια.
Δημήτρης Γκαύρος
 
 

Σχόλια επισκεπτών

Δημήτρη που να πας με αυτό το επιτελείο εκτός λίγων εξαιρέσεων άσε που η δική σου υποψηφιότητα ήταν λάθος τόπο στα νειατα Δημήτρη όλοι μας. Πρέπει ν α καταλαβαίνουμε. Πότε θα αποχωρησουμε Μπήκες μπροστά και έβαλες ανθρώπους που έχει απορριψει η κοινωνία και στο άστρος αλλά και στα γύρω χωριά κάνε μια θεαματική έξοδο όσο είναι καιρός

Τουλάχιστον εκλέχθηκε ο Βασιλάκης και θα έχουμε μια φωνή στο χωριό βάση της εμπειρίας του απ τα τόσα που έχει προσφέρει τόσα χρόνια στο χωριό...κοιμηθείτε ήσυχοι θα βάλει και σκοπιές στις εισόδους του χωριού για να μην μας ρημαξουν...και αν χρεαστεις στρατιωτάκια Βασιλάκη ξέρεις που θα βρεις

Κύριε καφέ είστε καλός αυτοδιοικητικός και δεν κάνω τον έξυπνο σας έχει ο κόσμος δώσει χιλιάδες ψήφους τόσα χρόνια. Όμως τώρα κάπου υπερβάλετε με τον ρόλο που αναλάβατε. Έχετε τις ικανότητες να προσφέρετε αρκεί να επιλέγετε το κατάλληλο πόστο. Δεν είναι ούτε υποτιμητικό ούτε προσβλητικό να κάνει ο καθένας την δουλειά που μπορεί καλύτερα. Εσείς ξέρετε καλά την αντιδημαρχια. Εκεί πρέπει να στοχεύσετε και να επιστρέψετε μετά από 5 χρόνια δυστυχώς ενώ θα μπορούσατε και τώρα να είστε. Φορτωθηκατε τις αμαρτίες άλλων. Σας εύχομαι να έχετε υγιεία.

Συγχαρητήρια Δημήτρη ήσουν ο μόνος που είχες τα παντελόνια και βγήκες μπροστά. Χωρίς πολιτικές ταμπέλες και νοηθεια. Κόντρα στο κόμμα σου που υπηρετείς τόσα χρόνια κόντρα σε δήθεν κολλητους φίδια. Απέδειξες ότι έχεις πολλά καρύδια για αυτό θα σε στηρίζουμε μια ζωή σε ότι κ αν κάνεις.

Τους χαλαγες την δουλειά στο κόμμα γιατί έβγαλες στη φόρα όλα τα ύπουλα σχέδια που ετοίμαζαν.

Καλή τύχη σε ότι κ αν κανεις εμείς υα είμαστε μαζί σου

Είπαμε ... η πικρία των μη εκλεγμένων είναι μεγάλη, ειδικά το πρώτο διάστημα. Αλλά όχι κι έτσι!
Όπως λέει ο κ. Γκαύρος "οι δημότες έκριναν, [και] η ετυμηγορία τους είναι απολύτως σεβαστή".
Ωστόσο, τι εννοεί λέγοντας "...η πλειοψηφία των δημοτών της Βόρειας Κυνουρίας δεν αναγνώρισε την προσπάθειά μας, και δεν επικρότησε τις θέσεις μας και το πρόγραμμά μας". Μήπως πως 825 ψηφοφόροι έκαναν λάθος που δεν τους ψήφισαν;
Μαλλόν αυτός (ως αρχηγός) αλλά και τα μέλη του συνδυασμού του θα πρέπει να αναστοχαστούν τι έκαναν λάθος και δεν τους εμπιστεύτηκαν οι συνδημότες [και όχι οι 'πολίτες' (sic)].

η μουρια βγαζει κυβερνηση και ΔΗΜΑΡΧΟ.Ο ΚΟΝΤΟ Ο ΖΑΜΑΝΗΣ Ο ΒΛΑ ΚΑΙ Η lee τριβει και αλλοι ΚΑΙ ΣΥ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ , , ,ΔΕΝ μποορεσες ανθρωπε απλε λαικε με συναισθημα και οχι με σχολη μαγειρικης οπου κοπηκες,

Μπράβο σου Δημήτρη παλεψατε τίμια και καθαρά σε έναν Δήμο που βγάζει δημάρχους η μουριά .συμβουλή φιλική την Κυριακή πρέπει να είσαι απέναντι από την μουριά........ο νοών νοητό.

Μπράβο σου Δημήτρη παλεψατε τίμια και καθαρά σε έναν Δήμο που βγάζει δημάρχους η μουριά .συμβουλή φιλική την Κυριακή πρέπει να είσαι απέναντι από την μουριά........ο νοών νοητό.

Δημήτρη συγχαρητήρια για τον αγώνα απέναντι σε κόμματα και παρατάξεις. Ήσουνα μόνος με τους φίλους σου που σε ξέρουμε καλά τόσα χρόνια. Απέναντι είχες. Κόμματα και ρουφιάνους και κάτι ανθρωπάκια που κάποτε έπιναν νερό στο όνομα σου γιατί σε είχαν ανάγκη. Οι φίλοι σου είμαστε εδώ και θα είμαστε μαζί σου στη συνέχεια

14:31 19:21
Ακόμα εσείς;;;;
Με τον Γκάυρο ; Δεν μπορείτε να το ξεπεράσετε;; Είναι γεγονός ότι στο Άστρος έπαιξε μπάλα καλή ο Γκάυρος.
Κάποιοι μάλιστα θα κάνουν να βρουν τον ύπνο τους πολύ καιρό..
Καλή συνέχεια σε όλους.. Και καλά έργα στον κύριο Καμπύλη..

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio