ΜΑΝΟ Αχιλλέας: Συναυλία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Παράλιο Άστρος

Σάβ, 13/08/2022 - 17:27
Image

Η ομάδα του ΜΑΝΟ Αχιλλέας διοργανώνει συναυλία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Παράλιο Άστρος.

 

Στις 16 Αυγούστου στις 21:00 στο Ανοιχτό Θέατρο Παραλίου Άστρους «Μελίνα Μερκούρη».

Μαζί του η Μελίνα Μακρή

 

Σχόλια επισκεπτών

Τι να τα κάνετε τα λεφτά ρε παραλιώτεςς αφού το διαλύσστε το μαγαζάκι σαςς.. Έφυγε ο προπονητής των μεγάλων επιτυχιών και τέλος η ομάδααα
Από πρωταθλητές του πληκτρολογιού κ του ψεματος πέρυσι φέτος ούτε 11 παίκτες δεν θα έχετε

50 ο ενας 50 ο αλλος 100 ο παραλος. τι θα γινει ρε .θα κανετε συναυλιες με τα λεφτα του κοσμακι για χορηγιες και μετα θα πρεπει να αγοραζουν και τα εισητηρια ολοι αυτοι. δεν πατε καλα μου φαινεται.

Εγώ που είπα μπράβο στον Πανθυρεατικο λέω μπράβο και στον Αχιλλέα που τόλμησε να διοργανώσει συναυλία πέρα από τα συνηθισμένα κλαπατσιμπαλα και πανηγύρια. Αξίζει όλοι να πάμε και να στηρίξουμε την πρωτοβουλία να ζήσουμε μια όμορφη βραδιά.

Γιατί δεν αναρτάτε το μηνυμά μου όπου εκφράζω απορίες και ανησυχίες πολύ εύλογες τις οποίες έχουν όλοι οι σκεπτόμενοι άνθρωποι στο Άστρος. Γιατί ρε παιδιά τόσο πολύ τα ισοπαδώνετε στι βωμό του χρήματος; σας παρακαλώ να αναρτήσετε το μήνυμά μου. Είναι άγκλημα αυτό που πάει να γίνει σήμερα. Είναι δυνατό να έχουν πουλήσει 2.500-3.00 εισιτήρια; Που θα χωρέσει όλος αυτός ο κόσμος στο θεατράκι; Η Αστυνομία θα επιτρέψει να κινδυνέψουν άνθρωποι σήμερα το βράδυ χάρην της ανευθυνότητας και της αλητείας που επιδεικνύουν κάποιοι; Το θέμα είναι ότι αυτοί οι κάποιοι έχουν ονοματεπώνυμο και θα λογοδοτήσουν απόψε αν συμβεί το οτιδήποτε. Το θέμα είναι το τι θα κάνει η Αστυνομία.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio