Κοινότητα Άστρους: Τελευταία ειδοποίηση για άμεση κοπή κλαδιών

Τετ, 25/09/2019 - 19:11
Image

Για την απρόσκοπτη διέλευση πεζών και οχημάτων, ενημερώνουμε τους κατοίκους μας, για την υποχρέωσή τους, να προβούν σε κοπή όλων των προεξεχόντων προς οδούς κοινής χρήσης κλαδιών των δένδρων τους, θάμνων, μεγάλων καλλωπιστικών φυτών κλπ και απομάκρυνση των προϊόντων καθαρισμού.

Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, συνεργείο του Δήμου θα προβαίνει όπου απαιτείται στην κοπή τους, χωρίς άλλη ειδοποίηση.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΣΤΡΟΥΣ

Φωτογραφία αρχείου

Σχόλια επισκεπτών

Να σας πω κάτι...Έψαχνα για εργάτη ,αύριο μεθαύριο να μου κλαδέψει κάποιες κλάρες από δένδρα που βγαίνουν στο δρόμο και πραγματικά δημιουργούν πρόβλημα. Τώρα με την ανακοίνωση αυτή δεν θα βάλω εργάτη,θα περιμένω το συνεργείο της κοινότητας να το κάνει και γλυτώνω κάποια χρήματα, κόψιμο μεταφορά .Εάν όμως λέγατε πως αν τα κόψει και πετάξει τα κομμένα η κοινότητα θα πλήρωνα όχι μόνο την εργασία και τη μεταφορά αλλά και κάποιο πρόστιμο, θα έκανα τη δουλειά και θα έλεγα κι ένα τραγούδι. Περιμένω τους κλαδούχους λοιπόν. Τσάμπα θα είναι !!!!

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΟΡΤΑ-ΚΑΛΑΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ. ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥΧΟΥ!
ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΟΥΝΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΚΗΠΑΚΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΥΣΦΟΡΗ Ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ.
Α, ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ. ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΛΕΓΕΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΣΕ 1 ΜΗΝΑ ΣΕΖΟΝ ΝΑ ΟΙΚΟΝΑΜΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ 11!!! ΕΛΕΟΣ, ΔΙΩΞΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ Σ/Κ!
*ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΦΡΟΥΤΑ ,ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ...

Ούτε φτηνός είμαι, ούτε τσαμπας ούτε χουβαρδάς είμαι και προπάντων δεν έχω κλώνους και δενδριά να βγαίνουν στους δρόμους. Απλά θέλησα να τσιγκλήσω λίγο για την κουτοπονηράδα του ρωμιού σε σχέση με την διατύπωση της ανακοίνωσης της κοινότητας, πράγμα που μέσες άκρες ο 08:06 το έπιασε... Ευχαριστώ..

Ποιός Τσάμπας? Η καθαριότητα στους δημόσιους χώρους είναι κάτι που οι δημότες πληρώνουν εδώ και χρόνια στους λογ/σμους της ΔΕΗ και δεν τους ανταποδίδεται στο σύνολο, αλλά εν μέρει. Αντιθέτως, κάποια από τα έσοδα του δήμου από αυτά τα τέλη δίδονταν για άλλους σκοπούς (συναυλίες, φιέστες, κτλ). Μπράβο στο δήμο που θα μεριμνά για αυτό για το οποίο εγώ πληρώνω και όχι γι'αυτό που νομίζει η κούτρα του ότι είναι καλό για μένα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio