Κατσής: Τελικά σε αυτό τον τόπο για όλα φταίει ο Δήμος; (pics)

Κυρ, 11/10/2020 - 16:51
Image
Image

Ο αντιδήμαρχος του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας Δημήτρης Κατσής  ξέσπασε μέσα από τα social media με αφορμή τις εικόνες με τα πεταμένα μπάζα που αντίκρυσε στο Παράλιο Άστρος . Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία στον κάδο αναγράφεται "Δεν αφήνουμε απορρίμματα εκτός των κάδων, καλούμε στο τηλ ... για αποκομιδή από το σπίτι" !!!

Συγκεκριμένα ανέφερε:

Παράλιο Άστρος Κυριακή 11 Οκτ. 2020

Τελικά σε αυτό τον τόπο για όλα φταίει ο Δήμος;;; Ατομική ευθύνη δεν υπάρχει ;;; Ξεφτίλα πια

 

Σχόλια επισκεπτών

@Ανώνυμη 17:40
Μας εξηγείτε λίγο τι εννοείτε "μάζεψέ τα";
Για να το κάνει αυτό ο Δήμος σημαίνει κόστος (π.χ. εργατικά, μηχανήματα, καύσιμα).
Δοθέντως ότι τα χρήματα του Δήμου είναι ορισμένα και περιορισμένα, αυτά που θα δώσει για την αποκομιδή των εν λόγω σκουπιδιών θα λείψουν από κάποια άλλη λειτουργία του Δήμου. Ως συνέχεια αυτής και άλλων παρόμοιων ενεργειών ο Δήμος θα αυξήσει τα Δημοτικά Τέλη με ό,τι αυτό συνεπάγεται!
Σε τελευταία ανάλυση, γιατί να επιμεριστεί σε όλους μας η βλακεία κάποιων συμπολιτών μας;
Άρα, εύρεση των υπευθύνων (υπάρχουν τρόποι που έχουν εφαρμοστεί σε παρόμοιες περιπτώσεις από τον συγκεκριμένο Δήμο) και απόδοση ευθυνών!

Η δουλειά σου είναι να βρεις ποιοι τα πετάνε και να τους ρίξεις πρόστιμα. Όχι να ανεβάζεις φωτογραφίες και κανονισμούς για εντυπώσεις... Τι δεν κατάλαβες Δημητράκη; Για να κάνεις μαγκιές στο fb, πρέπει να είσαι εντεταλμένος αθλητισμού. Εσύ σκάσε και μάζευε.....

Ο Δημήτρης έχει δίκιο .Μπορούσε ο πολίτης να πάρει τηλέφωνο στο δήμο και να ενημερωθεί για το τι γίνεται με τα πράγματα αυτά που ήθελε να πετάξει. Φαίνεται όμως ότι σκόπιμα έγινε ότι έγινε.

Η καθαριότητα αφορά όλους μας! Χρέος μας να διατηρούμε τον τόπο καθαρό! Θα ρίχνουμε τα σκουπίδια κάτω με αναίδεια και απροσεξία και θα τα μαζεύει ο εργαζόμενος του δήμου;;που φυσικά είναι υποχρεωμένος αλλά που είναι η δική μας παιδεία;;;; Αέρας η παιδεία μας!!! Αλλά και γι'αυτή ο δήμος φταίει! Μια ζωή οι άλλοι φταίνε!! Γι'αυτό τούτος ο τόπος δεν πρόκειται να πάει μπροστά...

Το ότι τελικά για όλα φταίει ο δήμος ισχύει από φέτος??γιατί και εσύ τα προηγούμενα χρόνια αυτό το σύνθημα υιοθετουσες.οι κάδοι στο Παράλιο βρωμάνε.περυσι που τους έπλυνες ανέβαζες φωτογραφίες.φετος ????θα πληθούν?? σίγουρα υπάρχει ατομική ευθύνη όπως ατομική ευθύνη υπήρχε και τα προηγούμενα χρόνια αλλά εσυ τα προηγούμενα χρόνια υποστηριζες ότι υπάρχει μόνο δημοτική ευθύνη.κανω λάθος??

Σωστά τα λες κ. Κατσή. Πρέπει να υπάρχει ατομική ευθύνη και για την καθαριότητα του Δήμου . Δημητράκη υπάρχει πρόστιμο αφού ξέρεις τους παραβάτες ΚΑΤ άλλο τρόπο αυτά αυτά που γράφεις σν δεν επιβάλεις πρόστιμο θα αποδειχθείς τσάμπα μάγκας μόνο για λόγια και όχι για έργα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio