Κατάθεση στεφάνων και ποιήματα για την 25η Μαρτίου στην Κεντρική πλατεία Άστρους (pics,vid)

Δευ, 25/03/2024 - 16:27
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων στην μνήμη των ηρώων Ελλήνων του 1821 και ασφαλώς η απαγγελία ποιημάτων από τους μαθητές των Σχολείων του Άστρους και των Βερβένων.
 
Στην κεντρική πλατεία του Άστρους στο ηρώο πεσόντων τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων, ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των πεσόντων και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.
 
Η λιτανεία . η κατάθεση στεφάνων και η απόδοση του εθνικού ύμνου από την φιλαρμονική έκανε πιο λαμπρή την τελετή και έδωσε την αρμοδιότητα που της αρμόζει!
 
Στο χώρο αυτό παραβρέθηκαν , ο βουλευτής Αρκαδίας με το ΚΙΝΑΛ  Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Αρκαδίας Γιάννης Τρουπής, ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Καμπύλης Γιώργος , οι αντιδήμαρχοι , ο πρόεδρος της Κοινότητας Άστρους Μπάρλας Κώστας , ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γκαύρος Δημήτρης , εκπρόσωποι από τα σώματα ασφαλείας της περιοχής , ο διευθυντής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Αρκαδίας Γαληνός Γιάννης και πλήθος κόσμου.
Video

Σχόλια επισκεπτών

Astronews καλό θα ήταν να πάρετε μια συνέντευξη από τις αντιδημαρχινες που ποζάρουν πρώτη μούρη να μας πουν το όραμα τους για το Άστρος και το Δήμο γενικότερα.. άλλωστε όλοι οι αντιδήμαρχοι δίνουν συνεντεύξεις.. αναμενουμε

Σας έκατσαν βαριά οι αντιδήμαρχινες βλέπω....ξυδακι να χωνέψεις και εσύ και πολλές άλλες που ψάχνουν να βρουν το παραμικρό να δημιουργήσουν πρόβλημα στα κορίτσια.κοιταξτε τα του οίκου σας και αφήστε τις κοπέλες μια χαρά είναι και τα πάνε πολύ καλά στο αντικείμενο που έχουν.οι εφημερίδες παντος δεν τις έγραψαν.....

14;15 αν κρίνω από την ορθογραφία σου πρέπει να είσαι από αυτούς που δεν ψήφισαν Καφέ γιατί δεν ήταν σπουδαγμένος 😄😄
Και επειδή σερβίρεις ξύδι τακτικά, κράτα λίγο απόθεμα και για σένα. Θα σου χρειαστεί

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio