Καμπύλης: Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε έργα τα οποία αναβαθμίζουν το οδικό δίκτυο του Δήμου μας

Παρ, 23/06/2023 - 14:15
Image

Την Τετάρτη 21 Ιουνίου ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης, οι Αντιπεριφερειάρχες Μανώλης Σκαντζός και Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Παράλιου Άστρους Πέτρος Χάρβαλος και εκπρόσωποι των υπηρεσιών βρέθηκαν στην Κοινότητα Παραλίου Άστρους και συγκεκριμένα στην περιοχή του Ατσίγγανου.

Αφορμή της εν λόγω επίσκεψης ήταν η ολοκλήρωση του έργου «Προστασία οδού στην περιοχή «Ατσίγγανος» Παραλίου Άστρους» προϋπολογισμού 395.000,00€, όπου ο Δήμος συμμετείχε με το ποσό των 35.000,00€. Φορέας υλοποίησης του έργου ήταν η Περιφέρεια Πελοποννήσου μέσω της προγραμματικής σύμβασης που είχε συναφθεί με τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης.

Κατά την εκτέλεση του έργου πραγματοποιήθηκε η αποκατάσταση – επισκευή των υποσκαφών και η θωράκιση έναντι της κυματικής δράσης του μετώπου του τοιχίου αντιστήριξης της επαρχιακής οδού Παραλίου Άστρους – Άργους και συγκεκριμένα στην ευρύτερη παράκτια ζώνη της περιοχής Ατσίγγανος.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Το ανωτέρο έργο είναι αποτέλεσμα της αγαστής συνεργασίας του Δήμου και της Περιφέρειας. Η τεχνική υπηρεσία του Δήμου διεκπεραίωσε όλες τις διαδικασίες για την τροποποίηση της γραμμής του αιγιαλού και τη νόμιμη υλοποίηση ενός οδικού έργου ενώ η τεχνική υπηρεσία της Περιφέρειας προχώρησε σε όλες τις ενέργειες για τη δημοπράτηση και την υλοποίηση του έργου. Μόνο με το παραπάνω έργο δεν δίνετε οριστική λύση στο πρόβλημα της διάβρωσης. Ο Δήμος έχει προχωρήσει στην υποβολή πρότασης για χρηματοδότηση μελετών για την αντιμετώπιση του φαινομένου της διάβρωσης. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά την Περιφέρεια για τη συνεργασία και την υλοποίηση του έργου με το οποίο βελτιώνετε η ασφαλής διέλευση τόσο των μόνιμων κατοίκων όσο και των επισκεπτών. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε έργα τα οποία αναβαθμίζουν το οδικό δίκτυο του Δήμου μας».

Σχόλια επισκεπτών

Δρόμοι σε απελπιστική κατασταση,λάμπες καμμενες,βοθρατζιδικα στο κέντρο του παραλιου ενώ λέτε ότι ο βιολογικός είναι έτοιμος κι όλα αυτά εν μέσω τουριστικής σαιζόν.Δημαρχε κατι δεν πάει καλα...όλα τα έργα είναι μισά και τίποτα δεν τελειώνει.. σε τέσσερις μήνες έχουμε εκλογές μην ξεχνιομαστε

Φτιαξτε κανα δρομο ,αποχετευσεις ,φωτισμο,παρκινγ ,υποδομές, αφηστε τα φρου φρου και τα αρώματα. Επίσης την βοθριλα που βρωμαει ολο το παράλιο και κάνουμε μπάνιο και τρώμε σκ@τ@!

Εδώ και έξι μήνες έχουν κάνει εργασίες ύδρευσης και ο δρόμος παραμένει με τα μπάζα και το οδόστρωμα κατεστραμμένο. Αυτός ο δρόμος είναι στο Παράλιο Άστρος πιο πάνω από τού Καραμάνου.Δεν είναι μια απλή τρύπα είναι πάνω από πενήντα μέτρα σκάψιμο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio