Η Δημοτική Επιτροπή Αθλητισμού

Πέμ, 03/10/2019 - 12:37
Image

Συγκρότηση «Δημοτικής Επιτροπής Αθλητισμού Δήμου Βόρειας Κυνουρίας».

Το ΔΣ Βόρειας Κυνουρίας αποφάσισε ομόφωνα και:

1) Συγκροτεί – σύμφωνα με τις προαναφερόμενες διατάξεις και τις έγγραφες επιστολές των αθλητικών σωματείων την «Δημοτική Επιτροπή Αθλητισμού» του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, η οποία αποτελείται από έντεκα (11) μέλη η διάρκεια της οποίας θα είναι μέχρι τη λήξη της παρούσας δημοτικής αρχής, αποτελούμενη από τους εξής:

✓ Δαλιάνη Ιωάννη του Ευστρατίου, Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας, ως Πρόεδρο της Επιτροπής.
✓ Αρφάνη Αλέξιο του Ιωάννη, Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας, ως μέλος.
✓ Λυτρίβη Γεώργιο του Θεοδώρου, Δημοτικό Σύμβουλο της μειοψηφίας, ως μέλος.
✓ Κοψιαύτη Γεώργιο του Νικολάου, εκπρόσωπο του Αθλητικού Ομίλου «Πήγασος Θυρέας», ως μέλος.
✓ Ιατρίδη Κωνσταντίνο του Ηλία, εκπρόσωπο του «Πανθυρεατικού Α.Ο.» Άστρους, ως μέλος.
✓ Διαμαντή Τρύφωνα του Ιωάννη, εκπρόσωπο του Α.Μ.Σ. «ΟΙ ΒΡΑΣΙΕΣ» Αγίου Ανδρέα, ως μέλος.
✓ Καμπύλη Παναγιώτη του Δημητρίου, εκπρόσωπο του Α.Ο. «ΕΡΜΗΣ» Μελιγούς, ως μέλος.
✓ Γκαύρο Δημήτριο του Χρήστου, εκπρόσωπο του Σ.Φ.Ε.Α. «ΗΡΑΚΛΗΣ» Βερβένων, ως μέλος.
✓ Μακρή Θεόδωρο του Αντωνίου, εκπρόσωπο του Μ.Α.Ν.Ο. «ΑΧΙΛΛΕΑΣ» Π. Άστρους, ως μέλος.
✓ Φούφα Ηλία του Γεωργίου, εκπρόσωπο του Α.Π.Σ. «ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ» Δολιανών, ως μέλος.

✓ Δαλιάνη Ματίνα του Γεωργίου, εκπρόσωπο του Α. & Π.Ο. «ΑΙΟΛΟΣ», ως μέλος.

2) Απαλείφει την παράγραφο της εισήγησης «Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που λαμβάνεται με την πλειοψηφία των δυο τρίτων (2/3) του συνόλου των μελών του, είναι δυνατή η καταβολή εξόδων κίνησης και ημερήσιας αποζημίωσης, σε ιδιώτες μέλη επιτροπών, που συγκροτούνται από το Συμβούλιο, για μετακινήσεις στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, οι οποίες γίνονται για εκτέλεση υπηρεσίας, σχετικής με το έργο τους. Το ύψος της ημερήσιας αποζημίωσης για τις μετακινήσεις στο εσωτερικό καθορίζεται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Το ύψος της ημερήσιας αποζημίωσης και τα έξοδα κίνησης στο εξωτερικό καθορίζονται σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες σχετικές διατάξεις».

3) Η Επιτροπή θα επιλαμβάνεται όλων των θεμάτων που αφορούν ζητήματα αθλητισμού και αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας, θα συνεδριάζει κάθε φορά που υπάρχει σχετικό θέμα ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου της και θα καταθέτει τις προτάσεις της εγγράφως για έγκριση στο Δημοτικό μας Συμβούλιο.

Σχόλια επισκεπτών

Οι υπολογισμοί ήταν.Βλάχος απο πήγασο Λυτρίβης απο κορακοβούνι Σαββούρδος οπως συνήθως απο Αστρος απ τη σημαία Παπαγιανόπουλος απο Αχιλλεα Μανο, Γκαύρος απο Ηρακλη Βερβενων ,Μαντας Ως Δημοτικός συμβουλος και ένας Δολιανίτης και να χουν την πλεοψηφία.Ο Δολιανίτης εν τέλη εχω την αίσθηση οτι εχει και κάποια συγγένεια με τον κ Δαλιάνη.Οσο για τους άλλους.Δυό και μην γίνει ένας στο τέλος

Τι 9-2 και τρίχες κατσαρες?Ρε παιδιά γιατί συνδέεται τα πολιτικά με τα αθλητικά? είστε εκτός θέματος και ειδικά ο παλαίμαχος.με τέτοια μυαλά δεν πρόκειται να πάει όχι μόνο ο αθλητισμός αλλά και τίποτα σε αυτόν τον τόπο μπροστά.καλη επιτυχία στην νέα επιτροπή

Ουδείς αναντικατάστατος φιλε "Μελιγού city " ... Μένει τώρα να δούμε αν το έργο των πραγματικών φίλων των ομάδων που τόσα χρόνια έχουν ξοδέψει άπειρες εργατοώρες και προσωπικό χρόνο μέσα στα γήπεδα είτε ως παίκτες είτε ως παράγοντες, θα έχει έχει συνέχεια. Εκτός αν κι εσύ είσαι από αυτούς που βλέπουν το δέντρο και όχι το δάσος. Το να μηδενίζονται προσπαθειες "ελαφρά τη καρδία " για λόγους εντυπωσιασμού, είναι τουλάχιστον ανήθικο. (Βλέπε π.χ. προσφατες φώτο Δαλιάνη απο το γήπεδο Άστρους. Τα αποδυτήρια της ομαδας γιατί δεν υπήρχαν πουθενά;)

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio