Η Βόρεια Κυνουρία ψήφισε και πάλι Γιώργο Καμπύλη - «Όλοι μαζί για το καλό του τόπου μας!» (pics,vid)

Κυρ, 08/10/2023 - 23:33
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Η Βόρεια Κυνουρία ανανέωσε την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του Γιώργου Καμπύλη στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.
 
Ο κ. Καμπύλης και ο συνδυασμός «Πρωτοβουλία Αλλαγής» πριν από τα μεσάνυχτα αναδείχθηκαν νικητές στον Δήμο μας με ποσοστό 54,38%, έναντι του Δημήτρη Γκαύρου και της παράταξης «Νέα Βόρεια Κυνουρία», με  ποσοστό 41,58%, στο 73,33% της ενσωμάτωσης.
 
Στην κεντρική πλατεία του Άστρους το κλίμα ήταν πανηγυρικό. Ο κ. Καμπύλης δέχθηκε τα συγχαρητήρια των συνδημοτών του, αγκάλιασε και φίλησε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του και σε πανηγυρικό κλίμα, ανέβηκε στην εξέδρα και απευθυνόμενος στους πολίτες, είπε:
 
««Ευχαριστώ πάρα πολύ, αυτό που συμβαίνει, δεν έχει ξαναγίνει! Η νίκη είναι για όλη τη Βόρεια κυνουρία, σας ευχαριστώ πολύ! Από αύριο όλοι μαζί! Σας ευχαριστώ! Αφιερώνω αυτή τη νίκη τον έναν και μοναδικό Γιώργο Κλεώπα που δεν είναι μαζί μας».
 
Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου. Από Δευτέρα, όλοι μαζί για το καλό του τόπου μας, η νίκη είναι όλων μας!
 
 
 
Video

Σχόλια επισκεπτών

Ρε δήμαρχε τι τους έκανες πάλι ; σαν το Παναθηναϊκό το έπαθαν με το θρύλο.πελατες για μια ζωή.δε πειράζει άντε να πάνε μήπως δουν κανένα γουρούνι κ κανένα λαγό τα φιλαράκια γιατί έχουν δώσει τόσα χρήματα κ εκεί μην πάνε χαμένα σαν τις εκλογές.........

Στα Δολιανά κάτι νούμερα έλεγαν 130 σταυρούς μπροστά ο καφές μόλις βγήκε το πρώτο αποτέλεσμα χάθηκαν έπιασαν τρουπα....καλό χειμώνα παιδιά θα σας περάσει.θα πάρει χρόνο αλλά θα συνηθίσετε.........

Συγχαρητήρια Δήμαρχε είσαι άξιος και το απέδειξες περίτεχνα.
Τόσο καιρό διαβάζαμε τα σχόλια από τους φιλάθλους της άλλης παράταξης αλήθεια που είναι από εχθές το βράδυ;;;
Η ζωή έχει αποδείξει ότι τιμωρεί με τόν χειρότερο τρόπο όσους παπαγαλίζουν ανάμεσα στα γεράκια.
Ώρα για δουλειά!!!

Μπράβο Γιώργο συγχαρητήρια για τη νίκη. Εκτίμησε η κοινωνία ότι είσαι ειλικρινής και καθαρός.Στο χέρι σου είναι να συνεχίσεις έτσι αλλά με πιο ψηλά τον πήχυ για να δικαιωθείς στον αγώνα στον αγώνα σου και στους στόχους σου.

Ο Γκαυρος έκανε αγώνα χωρίς κόμματα κ έχασε με υο κεφάλι ψηλά...εσείς κερδίσατε με τη βοήθεια του Κοντοζαμανη που γύρισε όλες τις πόρτες νυχτιάτικα. Να δω τώρα ποιος θα δουλέψει...γιατί όσοι βγήκαν πρώτοι είναι τελειόφοιτοι Δημοτικού...θα αγναντεύουμε από μακρυά κ θα γελάμε με τα χάλια σας...

Αγαπητέ μου ανώνυμε 14΄49 όντως σε ατομικό επίπεδο ο κ.Γκαυρος είναι καλός χαρακτήρας. Εργατικός και τίμιος. 'Όμως οι σύμβουλοί και επιτελείς του περί την εκλογική εκστρατεία του και οι ρυπαρογράφοι κατά των αντιπάλων του σε διάφορα site, είναι οι απολύτως υπεύθυνοι για την.....καταστροφή του !!!! Επίσης ο κ.Κοντοζαμάνης δεν συνέτρεξε τον Καμπύλη ως κομματικός εκπρόσωπος, αλλά ως προσωπικός του φίλος. Άλλωστε και οι δυο υποψήφιοι δήμαρχοι, στον ίδιο πολιτικό χώρο ανήκουν. Και κάτι ακόμα. Αν κατά τους ισχυρισμούς σας "γύρισε ( ο κ.Κοντοζαμάνης) όλες τις πόρτες νυχτιάτικα" μήπως, λέω μήπως κάτι ανάλογο συνέβει σε μικρότερη κλίμακα ,υπέρ του κ.Γκαυρου με άτομο ειδικής μαύρης μακριάς ενδυμασίας ;

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ, ΤΟΥΣ ΕΣΚΙΣΕΣ ΠΑΛΙ. ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙ, ΚΟΥΤΡΟΥΦΑ, ΠΑΡΑΛΙΟ ΑΣΤΡΟΣ , ΒΕΡΒΕΝΑ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ
ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΟΙ 15 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 19 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΡΟΣ. ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ. ΑΣΤΡΟΣ ΜΟΝΟ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΓΚΑΥΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΠΗΓΕ ΚΟΝΤΡΑ ΤΟΝ ΛΑΒΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΑΣΤΡΙΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΓΙΑ 50 ΣΤΑΥΡΟΥΣ .

ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ . ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΎΜΕ ΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΣΥ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΚΙΠΤΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ . ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΙΟΙ ΣΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑΚΗΣ ΘΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΕΧΑΓΙΑΜΠΕΗ ΚΟΝΤΟΖΑΜΆΝΗ ΚΑΙ ΠΑΣΑ ΧΑΛΒΑ .

ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥ .

Πολύ κακία ρε παιδιά οι του Γκαύρου??? Τους φταίει ο Α ή ο Β Κοντοζαμάνης ή ο κόσμος που δεν τους ψήφισε ξεχνώντας πως είναι μια εκλογική διαδικασία που ο κόσμος κρίνει ικανότητες και πεπραγμένα! Δηλαδή αν ο κόσμος ψήφιζε αλλιώς θα ήταν καλός ενώ τώρα όχι??Καλή είναι και η αυτοκριτική καμιά φορά,ε......?! Γιατί πολλά πράγματα δεν μπορούν να κρυφτούν!

16:18 Η θεία σου γράφει η ο πατέρας σού;;που δούλεψες παλικαρισια;; προσπάθησες να δουλέψεις τον Λαβιο αλλά δεν τα κατάφερες.
Έσκισε ο Λαβιος γιατί αυτός είναι άξιος και κύριος ο μοναδικός που στάθηκε στο ύψος του.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio