Η Βόρεια Κυνουρία από ψηλά - Ένας μαγευτικός τόπος με καταγάλανα νερά (pics)

Fri, 26/07/2019 - 19:00

Παρασκευή λοιπόν και ώρα να αφήσουμε πίσω μας την καθημερινότητα και να οργανώσουμε τις καλοκαιρινές μας αποδράσεις.

Είτε αυτές είναι μονοήμερες είτε διήμερες, το Σαββατοκύριακο είναι προ των πυλών και όλοι πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα.

Οπωσδήποτε υπάρχουν εκατοντάδες προορισμοί σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά μην ξεχνάτε τους  έχει πολλούς θησαυρούς που αξίζει να επισκεφθούμε, και τα υπέροχα καταγάλανα νερά και της Αρκαδίας.

Αρκαδικό Χωριό

Εύκολη πρόσβαση, πολλές παροχές, καθαρά κρυστάλλινα νερά, χρυσή αμμουδιά, αλλά και βότσαλο και με φόντο το γραφικό «νησί» στο Παράλιο Άστρος και τα Αρκαδικά βουνά.

Αυτές είναι οι παραλίες της Βόρειας Κυνουρίας. Με πολλά χιλιόμετρα ακτογραμμής που περιλαμβάνουν οργανωμένες παραλίες, η Βόρεια Κυνουρία αποτελεί μια σίγουρη επιλογή για τις καλοκαιρινές αποδράσεις μας.

Άγιος Ανδρέας

Να σημειώσουμε ότι για άλλη μία χρονιά ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας θα έχεις στους ιστούς του τις Γαλάζιες Σημαίες, μάλιστα στο Νομό Αρκαδίας τέσσερις παραλίες πήραν το "παράσημο" και αυτές είναι η παραλία Άγιος Ανδρέας-Μύλος, Ατσίγγανος, Καλλιστώ και Ξηροπήγαδο.

Το drone του Χρήστου Γιατράκου κάνει «βόλτα» πάνω από τις παραλίες της Βόρειας Κυνουρίας  και απαθανατίζει τις ομορφιές των μαγευτικών τοπίων, που σας θυμίζουν το μεγαλείο της φύσης.

Παράλιο Άστρος

Οφείλουμε όλοι μας, μικροί και μεγάλοι, να διατηρούμε καθαρές τις θάλασσες μας. Έτσι ποτέ δεν ξεχνάμε:

Όχι σκουπίδια, όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές

Περισσότερα στο ArcadiaPortal.gr

Comments

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio