Επανατοποθετήθηκε η ράμπα ΑμεΑ στην πλαζ Καλλιστώ (pics)

Sat, 22/06/2019 - 10:42

Όπως ενημερώνει ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτης Μαντάς στον προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, επανατοποθετήθηκε η ράμπα πρόσβασης ΑμεΑ στην πλαζ Καλλιστώ στο Παράλιο Άστρος:

«Επανατοποθετήθηκε σήμερα η ράμπα πρόσβασης ΑμΕΑ του Δήμου μας στην παραλία Καλλιστώ, δίπλα από τον υπηνεμο μώλο του λιμανιού. Όλο και περισσότεροι έχουν πρόσβαση στις παραλίες μας.. Καλά μπάνια σε όλους..».

 

Comments

Submitted by Αστρινος on Sat, 22/06/2019 - 13:22 Permalink

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΟ Astronews ΩΣ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ Η ΩΣ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΝΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΑ ΛΟΥΟΜΕΝΟΥΣ?ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΣΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟ 3ΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΠΗΓΑΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΟ Φ.ΜΠ ΤΟΝΙΖΑΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΡΑΜΠΑΣ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ ΧΘΕΣ , ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ 1 ΜΗΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΑ ΛΟΥΟΜΕΝΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΩΝ Κ ΜΑΝΤΑ ΚΑΙ Κ ΣΑΒΒΟΥΡΔΟΥ.ΕΥΓΕ

Submitted by Χώρος στάθμευσης on Sat, 22/06/2019 - 13:31 Permalink

Το μεγαλύτερο επίτευγμα είναι το parking που πριν τις εκλογές έκλεισε για γνωστούς λόγους και τώρα επαναλειτουργεί ως εκ θαύματος (ούτε στην εκκλησία δεν γίνονται τέτοια θαύματα) κανονικά και μάλιστα χωρίς μισθωση από τον Δήμο. Τζάμπα δημοτικό parking φέτος στο Παράλιο.Μακαρι και τα επόμενα χρόνια το συγκεκριμένο parking να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς καμία επιβάρυνση για το δήμο.Τι θα μισθωθεί τελικά? Σήμερα δεν λειτουργεί ως ελεύθερο και χωρίς μισθωση?

Submitted by Anonymous on Sat, 22/06/2019 - 19:48 Permalink

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος .... μα και στις θετικές ενέργειες κάτι πρέπει να βρούμε για να γκρινιάξουμε .... γι'αυτό δεν πάμε μπροστά ...

Submitted by Anonymous on Sun, 23/06/2019 - 01:18 Permalink

Βρε μιας και λέμε για θαύματα και για παπάδες, λέτε να έχει καμία σχέση κανένας παλιόοοοος κοινοτικός σύμβουλος, κανένας νεοπαπάς, κανένας γιατρός με το ανοιγόκλειμα του πάρκινγκ πίσω - μπρος απ'τις δημοτικές εκλογές;

Submitted by Anonymous on Sun, 23/06/2019 - 04:32 Permalink

Δεν ξεχνάμε το περσινό αίσχος να τρέχουν για φωτογραφία δίπλα στην ράμπα των ΑΜΕΑ (που στο κάτω κάτω με λεφτά και ενδιαφέρον της Περιφέρειας μπήκε κι έτρεξε να την καρπωθει ο Δήμος). Ο κόσμος δεν είναι χαζός αυτά έβλεπε και αντέδρασε αναλόγως. Ακόμα κάποιοι δεν κατάλαβαν τι εγινε στις εκλογές!!!

Submitted by Γ.Κ. on Sun, 23/06/2019 - 13:58 Permalink

Προς Anonymous Sun 1:18. Το πάρκινγκ ανώνυμε έχει ιδιοκτήτες οι οποίες με βάση τα συμφέροντα τους το έχουν ενοικιάσει ήδη σε ιδιώτη. Τοποθετήθηκαν αλυσίδες και πινακίδες τις οποιες δεν χρειάστηκαν θαύματα για να εξαφανιστούν. Κάποιοι κουτοπόνηροι τις αφαίρεσαν και τις εξαφάνισαν εν όψη τριημέρου για τα δικά τους συμφέροντα. Από κει και πέρα έχει αναλάβει η αστυνομία για τα περαιτέρω. Τους υπαινιγμούς και τα υπονοούμενα σου που αναφέρεις πισω από την ανωνυμία σου είναι προϊόντα της δικής σου νοσηρης φαντασιας.

Submitted by Anonymous on Mon, 24/06/2019 - 00:27 Permalink

Το Παράλιο Άστρος είναι ένας χώρος που το καλοκαίρι δέχεται κάποιες χιλιάδες επισκέπτες. Έπρεπε τη νεκρά περίοδο να προετοιμάζονται τα πάντα ούτως ώστε αρχές το πολύ Ιουνίου να είναι τα πάντα έτοιμα. Τα άλλα είναι δικαιολογίες και μάλιστα φτηνές.Από το 1998 μέχρι σήμερα έχουν περάσει είκοσι χρόνια , αλλά απ΄ότι βλέπω πολλά πράγματα βρίσκονται στην τότε κατάσταση. Άρα τόσα χρόνια που είναι η οργάνωση και ο προγραμματισμός;= 0 .

Submitted by Anonymous on Mon, 24/06/2019 - 12:54 Permalink

Ως "anonymous sun 1:18" , απαντώ στον Γ.Κ. sun 23/6/2019 - 13:58. ως εξής : Επειδή γνωρίζω την αλήθεια όπως και πολλοί άλλοι και είναι απολύτως σωστά και ακριβή όσα αναφέρεις, αναγκαζόμαστε να μετερχόμαστε μεθόδους,δημοσιεύματα κλπ, που αγγίζουν κάποια όρια ή κάποιες κόκκινες γραμμές που θα έλεγαν άλλοι, για να εκμαιεύσουμε την αλήθεια και τα πραγματικά περιστατικά, γιατί όλο και κάποιος από τους εμπλεκομένους θα θεωρήσει οτι θίγεται και "φωτογραφίζεται" και θα αντιδράσει, όπως κι έγινε με την παραπάνω ανάρτησή μου. Θεωρώ λοιπόν πως χρίζουν ΑΜΜΕΣΗΣ απαντήσεως τα διάφορα κακεντρεχή, τουλάχιστον, σχόλια ,ούτως ώστε να κοινοποιούνται τα αληθή περιστατικά κι ως εκ τούτου, κάθε κατεργάρης στον πάγκο του ... Ευχαριστώ και συγγνώμη για την όποια αναστάτωση.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio