ΔΕΥΑΒΚ: Μήνυση κατά αγνώστων για κλοπή πινακίδων κυκλοφορίας

Παρ, 30/06/2023 - 11:21
Image

Σας ενημερώνουμε ότι η ΔΕΥΑ Βόρειας Κυνουρίας την Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2023, κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων για αφαίρεση πινακίδων κυκλοφορίας από φορτηγό όχημα ιδιοκτησίας της, ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο σε δημοτικό δρόμο πλησίον έργων εκσκαφής και μεταφοράς υλικών στην Κοινότητα Αγίου Ανδρέα.

Ταυτόχρονα, η Υπηρεσία διενεργεί ελέγχους για παρεμβάσεις που εντοπίστηκαν στο κεντρικό δίκτυο ύδρευσης και στην δεξαμενής ύδρευσης  της Κοινότητας Αγίου Ανδρέα.

Σε κάθε περίπτωση, ευθύνη της ΔΕΥΑ Βόρειας Κυνουρίας είναι η διασφάλιση της σωστής λειτουργίας των εγκαταστάσεων ύδρευσης που διαθέτει και η διαφύλαξη των οχημάτων που διαθέτει. Για το σκοπό αυτό θα κάνει χρήση κάθε νόμιμου δικαιώματός της προκειμένου να εντοπιστούν ο/οι δράστης/ες που ευθύνονται για τις ως άνω ενέργειες, αλλά και να αποφευχθούν στο μέλλον ανάλογες ενέργειες.

Η Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Βόρειας Κυνουρίας

Αναγνωστάκου Χριστίνα

Σχόλια επισκεπτών

Καλό θα ήταν όποιον πιάνεται με παράνομες συνδέσεις να δημοσιοποιείτε το όνομα του για να ξέρουμε ποιος επωφελείτε εις βάρος των άλλων και ξεμενουμε από νερό για να κλέβουν αυτοί.. όποιον πιάνεται στη δημοσιότητα αμεσα

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio