Άστρος: 47χρονος χτύπησε τη σύζυγό του και συνελήφθη

Τετ, 20/03/2024 - 12:11
Image
Περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας κατεγράφη στο Άστρος την Καθαρά Δευτέρα.
 
Σύμφωνα με ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας, ένας άνδρας 47 ετών ύστερα από μήνυση της 41 ετών συζύγου του, συνελήφθη για πρόκληση σωματικής βλάβης την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου.
 
Ο άνδρας οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών στις 19 Μαρτίου.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 47χρονος χτύπησε τη γυναίκα στο κεφάλι. Το θύμα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Άστρουςκαι εν συνεχεία στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.
 
 
Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Σχόλια επισκεπτών

Μηδενικη ανοχή στην βια εναντι μιας απροστατευτης γυναικας. Πείτε το όνομα του για να γνωρίζει ο καθένας μας , με τι ανθρώπους συναναστρεφόμαστε. Μην συγκαλύπτει κανείς τέτοιους ανθρώπους γιατί και αυτος είναι ένοχος.

Το ποιός είναι και τι έκανε είναι κουβέντες κατόπιν εορτής.Το θέμα είναι αφενός να συνέλθει σωματικά και ψυχολογικά η γυναίκα,αφετέρου ο κόσμος εάν αντιλαμβάνεται τέτοια περιστατικά είναι καλό να τα καταγγέλει...Δυστυχώς τα κλειστά στόματα και η ανοχή στη βία ,οδηγούν σε μεγαλύτερο κακό..Για το προκείμενο δεν γνωρίζω αν είναι μεμονωμένο περιστατικό ή γινόταν κατ"εξακολούθηση..

Αν ισχύουν όλα αυτά που ισχυρίζεται η κακοποιημένη γυναίκα γιατί δεν σηκώνεται να φύγει ; Δυστυχώς μπλέξαμε σαν άντρες με οποία τις καπνίσει να ισχυρίζεται ότι την κακοποίησαν ή την βίασαν !!!

Βγάλτε στην φόρα το όνομα του νταή γιατί το πολύ κρύψιμο δεν μας κάνει καλό παρά μόνο δίνει αέρα σε αυτούς τους "αντρακλες" να το ξανακάνουν.Μαγκα άντρα που βρήκες λύση το ξύλο!

Μια συνεισφορά στο ρεπορτάζ...
Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια και τα " πυρά" είναι αμφίδρομα. Όλοι ή καλύτερα πολλοί το ξέρουν και κάνεις δεν μιλάει.
Όσο για το συγκεκριμένο επεισόδιο ο φερόμενος ως δράστης ναι χτύπησε την παθούσα στο κεφάλι και χρειάστηκε ιατρική περίθαλψη, αλλά μπόρεσε και η παθούσα και του έριξε αρκετές.
Συμπεριφορές και καταστάσεις απαράδεκτες και καταδικαστέα κάθε μορφής βία.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio