Τα παιδιά του Σαβούρδου παίζουν ποδόσφαιρο δημιουργίας

Τρί, 10/11/2020 - 11:15
Image

ΟΠανθυρεατικός του Άρη Σαβούρδου είναι μια ομάδα που παίζει και πάλι ποδόσφαιρο και όταν λέμε ποδόσφαιρο εννοούμε με αρχές, με πλάνο, με φαντασία και με στοιχεία που ο προπονητής σχεδιάζει και οι παίχτες του τα εκτελούν.

 Μετά την ήττα σοκ της πρώτης αγωνιστικής με τον Νικηταρά η ομάδα του Άστρους έχει βρει τον δρόμο της έχοντας τρεις συνεχόμενες νίκες με καλό ποδόσφαιρο και με δείγματα που αφήνουν πολλές υποσχέσεις για την συνέχεια (όποτε με το καλό, Θεού θέλοντος και Covid-19 επιτρέποντος).

Ο Πανθυρεατικός είναι καλύτερη επίθεση του δεύτερου ομίλου καθώς έχει 15 γκολ και πιο ενδεικτικά 14 σε τρία παιχνίδια με έναν έξοχο επιθετικό πλουραλισμό, με όμορφα γκολ και με το πιο σημαντικό από όλα να είναι ότι προήλθαν μέσα από συνεργασίες και καλό ποδόσφαιρο.

Οι «κιτρινόμαυροι» κοινός παίζουν καλή μπάλα και δεν το δείχνουν μόνο οι αριθμοί αλλά και η συνολική αγωνιστική τους παρουσία έχοντας και ένα κερδισμένο ντέρμπι αυτό με το Λεωνίδιο στο «el classico» της Κυνουρίας.

Παιχνίδι κατοχής και κυριαρχίας, κίνηση στο χώρο, καλές συνεργασίες, ομαδικότητα και πολλά περιθώρια εξέλιξης και βελτίωσης από ένα νεανικό ποδοσφαιρικό γκρουπ που ο Άρης Σαβούρδος καθοδηγεί πάνω στις δικές του ποδοσφαιρικές αρχές και την δική του φιλοσοφία.

Έχοντας σε αυτές τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές που έχει παιχθεί ποδόσφαιρο στον δεύτερο όμιλο μέχρι την διακοπή ένα πρώτο δείγμα γραφής ο Πανθυρεατικός είναι ξεκάθαρο πως αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον.

Σχόλια επισκεπτών

Ποιο νεανικό σύνολο μεταξύ μας κοροδιευομαστε? Μόνο ένα παιδί είναι κάτω τον 21 το πολύ δύο σε κάθε ματς . Όλα τα άλλα παιδιά έρχονται από τον πάγκο μετά το 60-70 . Μην λέμε και ότι θέλουμε. Εκτός εαν εννοείται νέους τον Γιατρό τον Αρφάνη Λοκο και ΣΙΑ ( χωρίς καμία παρεξήγηση προς το πρόσωπο των παιδιών μια χαρά παίκτες είναι ) .

Μακράν την ποιο νεανική ομάδα την έχει το Λεωνίδιο που τα παιδάκια παίζουν ποδόσφαιρο με όλη την σημασία της λέξεως... Από της υπόλοιπες ομάδες από όσο έχω δει νεανική ομάδα έχει και ο Αχιλλέας που αν πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους πιστεύω θα κρατηθούν εύκολα στην κατηγορια και ας τους έχουν στα φαβορί για το β τοπικό.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟ. ΟΜΩΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΦΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ.ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 17 ΧΡΟΝΩΝ.ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΑΚ-ΧΑΦ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 17 ΧΡΟΝΩΝ.ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 15-17 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

Γελαμε παλι ρε τωρα με lockdown δίνουν επίδομα στους μακροχρόνια ανέργους Τράβα να το πάρεις μόνο εκεί Μπορεί να επιβιώσεις πού είσαι αδέρφια ξαδέρφια και λοιποί συγγενείς

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio