Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και οι «εκπρόσωποι των όπλων» τιμήθηκαν στη Μελιγού (pics,vid)

Παρ, 10/05/2024 - 10:52
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Συνεχίζονται στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας οι εκδηλώσεις για την 201η επέτειο της Β’ Εθνοσυνέλευσης. 
 
Την Πέμπτη (9/5) πραγματοποιήθηκε στη Μελιγού εκδήλωση μνήμης για τον αρχιστράτηγο Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και τους «εκπροσώπους των όπλων».
 
Η εκδήλωση άρχισε με την επιμνημόσυνη δέηση από τον Αιδεσιμότατο π. Παναγιώτη Κούρο και στην συνέχεια ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.
 
Στην συνέχεια ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης απηύθυνε χαιρετισμό και ο καθηγητής Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Αθ. Χρήστου εκφώνησε τον πανηγυρικό της ημέραςεκφωνήθηκε ο πανηγυρικός της ημέρας από τον κο Θανάση Χρήστου, καθηγητή Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας και πρόεδρο του τμήματος Ιστορίας , Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.
 
Η εκδήλωση έκλεισε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής και την ανάκρουση του εθνικού ύμνου, ενώ πολύχρωμα πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό.
Video

Σχόλια επισκεπτών

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΒΙΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ Β'ΕΘΝΟΣΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΟΡΤΑΖΕΤΑΙ;...ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Β.ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ;!!!

Δήμαρχε εκεί που πέρασες για το μουσείο μπας και είδες πώς πάει το έργο που έχεις ανάθεση στον λαβιο!!!τι πιστεύετε θα γίνει αυτή την πενταετία η θα πάμε και στην άλλη????έχουμε και μαγαζιά που πληρώνουμε δημοτικά τέλη???

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio