Την Κυριακή 19 Μαΐου η καταληκτική ημερομηνία για τις εκλογές του Αχιλλέα

Πέμ, 09/05/2024 - 20:27
Image

Οι  εκλογές του ΜΑΝΟ ΑΧΙΛΛΕΥΣ αναμένεται να διεξαχθούν την Κυριακή 19/5/24 με καταληκτική ημερομηνία υποψηφιοτήτων την Πέμπτη 16/5/24.

Η επιβίωση των σωματείων του ερασιτεχνικού αθλητισμού έπαψε εδώ και πολύ καιρό ν'αποτελεί μέλημα των πολλών.

Οι πολλοί προτίμησαν την κριτική της "καρέκλας" του καφενείου που είναι και εύκολη.Όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία, που ήταν η ψυχή των κοινοτήτων καταρρέουν.

Κάποιοι ρομαντικοί...ψυχές των ομάδων έφυγαν,κάποιοι λοιδωρήθηκαν κι απαξιώθηκαν και κάποιοι αντέχουν ακόμη.Αλλά ποιός ξέρει για πόσο.Κάποιοι είδαν τη συμμετοχή ως σκοπιμότητα που μόνο το δικό τους "πονηρό" μυαλό γεννούσε.

Υπάρχει κι άλλη εξήγηση. Αγάπη για το σωματείο και την κοινωνία.Αγάπη για τον τόπο και τους νέους μας. Σίγουρα γίνονται και λάθη. Λάθη δεν κάνουν...μόνον οι αμέτοχοι.

Σας προσκαλούμε όλους σε συστράτευση και συμμετοχή. Την επόμενη Πέμπτη 16/5/24 στο πατάρι της Αρμονίας στις 19:00 να μιλήσουμε για όλα. Για την επιβίωση του Αχιλλέα. Από το Δ.Σ.

Σχόλια επισκεπτών

Αναρωτηθήκατε εσείς οι κάποιοι μήπως με τις ενέργειες σας απομακρύνατε και αυτούς του λίγους που ήθελαν να ασχοληθούν και να βοηθήσουν;;Απλή ερώτηση αν και γνωρίζω την απάντηση!!!

Φίλαθλε η απάντηση είναι τόσο απλή όσο και η ερώτηση που θέτεις.όποιος θέλει πραγματικά να ασχοληθεί και να βοηθήσει ασχολείται.οταν λες ότι δεν ασχολούμαι γιατί υπάρχουν κάποιοι που με αποτρέπουν δύο πράγματα συμβαίνουν.ή είσαι αδύναμος χαρακτήρας αφού επιτρέπεις στους άλλους να σε αποτρέψουν στο να ασχοληθείς ή στην ουσία δεν θέλεις να ασχοληθείς και το λες σαν δικαιολογία.απομακρυνεσαι από κάτι όταν δεν το αγαπάς .όταν το αγαπάς αλλά βλέπεις ότι κάτι πάει στραβά ίσα ίσα μπαίνεις μπροστά και αγωνιζεσαι για να το διορθώσεις.εσυ μάλλον ανήκεις στην κατηγορία φιλάθλων που το μόνο που κάνουν είναι να κρίνουν αυτούς που ασχολούνται αλλά δεν θελεις να ασχοληθείς γιατί ίσως να μην είσαι ικανός.μαζεψαι και τους υπόλοιπους απομακρυσμένους και ελάτε να αναλάβετε.ιδου η Ρόδος ιδού και το πήδημα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio