Τα highlights από τον αγώνα της Δημητσάνας με τον Πανθυρεατικό

Κυρ, 19/11/2023 - 20:56
Image

Με ένα γκολ του Χασάι στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης η Δημητσάνα νίκησε με 1-0 τον Πανθυρεατικό στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας φτάνοντας έτσι σε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα.

Η Γορτυνιακή ομάδα σε μια αναμέτρηση που κινήθηκε στην κόψη του ξυραφιού βρήκε το γκολ στα τελειώματα του αγώνα και πανηγύρισε μια νίκη που την διατηρεί στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Α’ Αρκαδίας.

Αντίθετα οι Αστρινοί με την ήττα τους αυτή έχασαν ακόμα περισσότερο έδαφος μένοντας στους 7 βαθμούς και στο -9 από την κορυφή έπειτα από 6 αγωνιστικές.

Δείτε στο βίντεο τις καλύτερες φάσεις από τον αγώνα της Δημητσάνας με τον Πανθυρεατικο.

Δημητσάνα: Τσιώσης, Σεφερλής (Μαχαιρίδης), Μπούτας, Μανδρώνης, Λάγκας, Κυριακόπουλος, Σωτηρόπουλος, Αντωνίου, Χασάϊ, Καδάς, Τζάνος (Παναγιωτόπουλος).

Πανθυρεατικός: Ζαν Πιέρ, Κλεώπας, Σούρσος (Κολοστούμπης), Τσιώρος, Γκέκας (Πανταζής),Ντιομαντέ, Μαγκλής (Σαλαπάτας), Λυτρίβης, Σαβούρδος, Χαρμπαλής, Τακλής.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Η διοίκηση φταίει για αυτά τα χαλια ! Ο coach παραιτήθηκε για να βοηθήσει την κατάσταση ! Αλλά αυτοί εκεί ! Θανάση παρτο επάνω σου! Έχουμε και το Δεκέμβρη για να διορθωθούν τα πράγματα !

Η υστεροφημία οι εγωισμοι διέλυσαν την ομάδα έκαναν αυτά που κοροϊδεύουν χαλάσανε αυτό που χρόνια προσπαθούν να κάνουν αυτοί που σκέφτονται με γνώμονα την ομάδα και όχι τη πάρτη τους να βγαίνουν στη πλατεία και να έχουν τίτλο και λόγο όπως έστρωσες προεδρε κοιμήθητε

Εσεις δε φτάσατε στην ιστορία αλλά στην προιστορία! Ας αναλάβει η μεγάλη μουριά ( ο γέρος να τα φτιάξει όλα)!
Ας φέρουμε πίσω τον Τρύφωνα και να βάλουμε παίχτες τον καλογιαννίδη και το Θανάση!

Όταν βουλια,ει το καράβι πρώτος πηδάλιο ο καπετάνιος Θανάση δική σου επιλογή ήταν δικό σου και το φταίξιμο. όταν είδε ότι δεν πάτε πουθενά αντε γειά!!!!!! προτιμά τα σίγουρα!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio