Τα highlights από το Λεωνίδιο - Ερμής Μελιγούς 2-1 (pics,vid)

Κυρ, 15/01/2023 - 10:56
Image

Το Λεωνίδιο ήταν ο νικητής του μεγάλου ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας κερδίζοντας στο γήπεδο του με σκορ 2-1 τον Ερμή Μελιγούς.

Ο Μπαιρακτάρι στο 3ο λεπτό άνοιξε το σκορ από το σημείο του πέναλτι για το Λεωνίδιο με τον Γουόρντεν με ένα καταπληκτικό γκολ να κάνει το 1-1 στο 19ο λεπτό με τους ερυθρόλευκους να φτάνουν στην μεγάλη νίκη με τέρμα που σημείωσε ο Βερβεσός με πολύ ωραία προσπάθεια στο 76’.

Με την νίκη του αυτή το Λεωνίδιο προσπάρασε τον Ερμή Μελιγούς και πάτησε κορυφή όντας στο +1 δίνοντας τεράστιο ενδιαφέρον στην «μάχη» του τα΄τιλου στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα του Λεωνιδίου με τον Ερμή Μελιγούς καθώς και πλούσιο φωτορεπορτάζ όπως το επιμελήθηκε ο Nigel Copage.

Λεωνίδιο: Γιαννούσης Κ., Γεωργίτσης, Λάτσης, Μπακάλης,Σαρρής, Τσιλέπης, Καλκανάκος, Μπαιρακτάρι, Βερβεσός, Μπαρμπόσα, Γιαννούσης Σ.

Ερμής Μελιγούς: Κατσιαούνης, Σεζίστα, Κοδέλλας, Ράλλιος, Σελλής, Στρέμπας, Τσάκα, Αδάμης, Γουόρντεν, Χαρμπαλής, Σαρανατόπουλος.

Πατηστε ΕΔΩ για φωτογραφίες.

Video

Σχόλια επισκεπτών

ένα πέναλτι υπέρ Λεωνιδίου και μάλιστα στο 3 λεπτό που ήταν ΦΑΟΥΛ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ και δύο πέναλτι υπέρ του ΕΡΜΗ που δεν δόθηκαν.ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ για να έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα.ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΟΛΩΝ ΕΠΣΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ

ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΣΛ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΖΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ.ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΔΙΚΙΑ .ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΣ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ.

Αν το πας έτσι φίλε "μελιγου" τον ίδιο σεβασμό θα έπρεπε να έχεις και η ομάδα του Λεωνιδίου που μας εκπροσώπησε παραπάνω από 2 χρόνια στην Γ εθνικη ...και με ολοκληρωμένο χρονιές....όχι με μόνους γύρους...το σκορ έγραψε 2-1...όλα τα άλλα πλέον ανήκουν στο παρελθόν...

Αν το πας έτσι φίλε "μελιγου" τον ίδιο σεβασμό θα έπρεπε να έχει και η ομάδα του Λεωνιδίου που μας εκπροσώπησε παραπάνω από 2 χρόνια στην Γ εθνικη ...και με ολοκληρωμένες χρονιές....όχι με μονους γύρους...το σκορ έγραψε 2-1...όλα τα άλλα πλέον ανήκουν στο παρελθόν...

Astrosnews χθες στο άρθρο αναγραφόταν ότι σε μερικές ώρες θα υπάρχουν και τα στιγμιότυπα από το παιχνίδι των Βερβενων με τον Αχιλλέα (και της μελιγους) στο γήπεδο υπήρξε καμεραμάν τα στιγμιότυπα γιατί δεν έχουν ανεβεί;

Και πεναλτι δεν ηταν! Και πεναλτι δε σφυριξε υπερ της Μελιγους. Ντε και καλα να παρει το λεωνιδιο τους βαθμους. Οσο για το σεβασμο, φτιαξτε λιγο τη συμπεριφορα σας στις εξεδρες και μετα το βλεπουμε!

Τελικά εκεί στη μελιγου πρέπει να έχετε υπαρξιακά προβλήματα όσο για την κερκίδα εσείς εκεί αμφιβάλω Εάν μαζί με τις γάτες και τα σκυλιά που κυκλοφορούν έξω από το γήπεδο θα μαζεύετε 20 ατομα

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio