Τα είχε όλα αυτός ο απίστευτος αγώνας... Ηρακλής - Αχιλλέας 4-3

Σάβ, 09/04/2022 - 21:24
Image

Σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς ο Ηρακλής κέρδισε στο Άστρος με 4-3 τον Αχιλλέα στο ντέρμπι παραμονής της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας κάνοντας ένα πολύ μεγάλο βήμα προς τον στόχο του.

Ματσάρα ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Αχιλλέα με τους φιλάθλους που βρέθηκαν και γέμισαν (!) το γήπεδο του Άστρους να απολαμβάνουν μια σπουδαία ποδοσφαιρική «μάχη» μεταξύ δύο ομάδων που ήθελαν όσο τίποτα το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Ηρακλής προηγήθηκε με 1-0 και 2-1 με τον Αχιλλέα να ανατρέπει την εις βάρους του κατάσταση φέρνοντας τούμπα το παιχνίδι στα μέσα της επανάληψης κάνοντας το 2-3 ωστόσο η ομάδα των Βερβένων είχε απάντηση και μάλιστα εμφατική γυρίζοντας τον αγώνα για το τελικό 4-3.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Ηρακλή ο Ηλίας Ιατρίδης που σημείωσε δύο από τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του, γκολάρα ο Μπάρλας, το τέρμα της νίκης στα τελευταία λεπτά ο Ηλιόπουλος. Χουτόπουλος, Δασκολιάς και Βλάσης τα γκολ του Αχιλλέα.

Ο Ηρακλής πλέον με την νίκη του αυτή έφτασε τους 19 βαθμούς, προσπέρασε τον Αχιλλέα και είναι στο +7 από την ζώνη και τον Ορχομενό τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε όντας κοντά στην παραμονή του στην κατηγορία.

Σχόλια επισκεπτών

Πάλι φάπα,παλι για πεντάρα πηγαίνατε κ πάλι φάπα φάγατε.ας ελπίσουμε ότι θα σας λυπηθεί ο τύπος κ θα σας δώσει το ματσ αλλιώς η μεγάλη υπερηφάνεια που έρχεται θα σας παει στην κανδήλα...

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio