Ρεκόρ συμμετοχών στον 6ο Ορεινό Ημιμαραθώνιο των Άνω Δολιανών (pics,vid)

Κυρ, 26/06/2022 - 15:55
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Μετά από τρία χρόνια πανδημίας πραγματοποιήθηκε ο 6ος Oρεινός Hμιμαραθώνιος στα Άνω Δολιανά της Βόρειας Κυνουρίας. Ο αγώνας ήταν μια συνδιοργάνωση του  «Κεντρικού Πατριωτικού Συλλλόγου Δολιανά Κυνουρίας», του  Δήμου Βόρειας Κυνουρίας,του Α.Σ. Δολιανών «Νικηταράς», του Πολιτιστικού Συλλόγου Δολιανών και του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Δολιανών, σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Παρόλο που η θερμοκρασία είχε ανέβει στα ύψη, οι δρομείς δεν δίστασαν να πραγματοποιήσουν την υπέροχη διαδρομή. Το  Γήπεδο Άνω Δολιανών ήταν η αφετηρία αλλά και ο τόπος τερματισμού.


Η κυρία Γιάννα Σάγκα, πρόεδρος του συλλόγου Δολιανιτών και διοργανώτρια της εκδήλωσης τόνισε ότι είναι πολύ χαρούμενη φέτος, γιατί είχαν ρεκόρ συμμετοχών με 250 άτομα κάθε ηλικίας από μικρά παιδιά μέχρι και μεγαλύτερα άτομα να αγωνίζονται.
Στην ερώτηση ποιες ήταν οι εντυπώσεις που έλαβαν από τον κόσμο σχετικά με την διοργάνωση και τη διαδρομή απάντησε ότι οι δρομείς ήταν πολύ χαρούμενοι και ευχαριστημένοι, καθώς υπήρχε σε όλο το μήκος της διαδρομής σωστή σηματοδότηση και σταθμοί υδροδοσίας.

Είναι καλό να κρατάμε την ίδια διαδρομή χωρίς να προκαλούμε προβλήματα στους δρομείς και όταν έρχονται πάλι δρομείς να ξέρουν ακριβώς που θα κατευθυνθούν

Στο τερματισμό αλλά και στην απονομή που ακολούθησε παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Καμπύλης και ο Εντεταλμένος αθλητισμού  ο κ. Γιάννης Δαλιάνης.
 Ο κ. Καμπύλης τόνισε ότι η συμμετοχή ήταν εντυπωσιακή παρά τις ακυρώσεις που μπορεί να σημειώθηκαν λόγω κορωνοϊού. Ο αγώνας είναι κάτι  που ο κόσμος περιμένει και θέλει να πάρει μέρος, όπως είπε χαρακτηριστικά. Θερμά συγχαρητήρια έδωσε σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση του αγώνα από τους συλλόγους, τους χορηγούς μέχρι τους εθελοντές και την Πυροσβεστική.

Και ελπίζουμε να μην βιώσουμε πάλι συνθήκες που θα μας αναγκάσουν να μην κάνουμε τον αγώνα. Κάθε χρόνο ο δήμος τον στηρίζει, γιατί υπάρχει ανταπόκριση


Στην ερώτηση αν ο δήμος έχει σχέδια για την διοργάνωση παρόμοιων δράσεων τώρα το καλοκαίρι ο κ. Καμπύλης μας υπενθύμισε ότι σύντομα θα πραγματοποιηθεί και το Κρόνιο πέρασμα στον Άγιο Πέτρο ενώ υπάρχουν συζητήσεις για έναν ανάλογο αγώνα αυτή τη φορά όμως στο πεδινό τμήμα του δήμου. Δεν θέλησε όμως να αποκαλύψει περισσότερα, ώστε να αποτελέσει μια ευχάριστη έκπληξη για τους δημότες.
Ο κ. Δαλιάνης με τη σειρά του δήλωσε ότι όλοι οι φορείς όπως η δημοτική αρχή, η τοπική κοινότητα, οι σύλλογοι, τα παιδιά από τα Δολιανά συνέβαλαν στην επιτυχημένη αυτή διοργάνωση ενώ επιβεβαίωσε και ο ίδιος τα λεγόμενα του δημάρχου για τη δημιουργία ενός καινούργιου αγώνα.Επιπλέον ευχαρίστησε θερμά το σύλλογο ορειβατών σπηλαιολόγων, που δίνει τη δυνατότητα σε μικρά παιδιά να μάθουν αναρρίχηση.
Οι δρομείς που συμμετείχαν ήταν κατενθουσιασμένοι και εύχονταν συνέχεια και του χρόνου, ώστε να μπορέσουν να παραβρεθούν και πάλι στον αγώνα. Μια κυρία δήλωσε ότι παίρνει μέρος στον αγώνα λόγω της πανέμορφης διαδρομής μέσα στη φύση. Τρέχαμε και τρώγαμε κεράσια, ήταν καταπληκτικά όπως μας είπε χαρακτηριστικά.
Τέλος, ακολούθησε η απονομή των βραβείων στους αθλητές.
 Δείτε τις απονομές στο βίντεο που ακολουθεί ενώ πλούσιο φωτογραφικό υλικό θα βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook. (ΕΔΩ)

Κοινό ρεπορτάζ astronews και arcadiaportal.gr

Video

Σχόλια επισκεπτών

Αλήθειες Ένα μεγάλο μπράβο στην κ Σάγκα καί στους υπόλοιπους εθελοντές που βοήθησαν να γίνει με επιτυχία η Διοργάνωση καθώς και στους Αθλητές Αλήθειες η Δημοτική αρχή έλαμψε δια της απουσίας τής εκτός από κ Πετράκη και κ Δαλιάνη ΔΣ ο Δήμαρχος ειρθε και ,1 για να δώσει τα Μετάλλια ο κ Δαλιάνης ειπε συνδιοργανωτής και ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας να μας πει η κ Σάγκα εάν αυτό αληθεύει και ποια είταν η προσφορά του ο κ Δήμαρχος έκανε αυτό που ξέρει να βγάζει φωτογραφίες η Αντιδήμαρχοι κ λπ που περνούν μισθό απουσίαζαν η ΠΑΝΤΕΣΚοριτσια και αγόρια ο Γιανναρας ειρθε από Αθήνα αυτός βρήκε το δρόμο εσείς η υπόλοιποι χάσατε το δρόμο και πήγατε όλοι στη Βέρβενα καλά κάνατε γιατί εκεί είχε τηλεόραση

Μας κουράζουν τα ψέματα ι κ Δήμαρχος δεν είταν στον τερματισμό παρά μόνο στην απονομή των Μεταλλίων ειρθε και πέντε για ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ μόνο και Δύο Δ Σ ο κ Πετράκης και ο κ Δαλιάνης πίσω έχει αχλάδα την ουρά Ο Νικηταράς βλέπει από ψηλά πως φέρεστε στα περίφημα Δολιανα κ Πρόεδρε των Δολιανών είσαι ευχαριστημένος από το Δήμαρχο και το Δ Σ ? γράψε δύο λόγια κάτω από αυτή τη σελίδα η δεν αφήνει το Κώμα?μην ξεχνάς είσαι πρόεδρος των Δολιανών και όχι της Βουλής

ΜΗΠΩΣ ΕΛΕΙΠΕΣ ΕΣΥ 01:14 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ?ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΜΠΥΛΗ ΚΑΙ ΚΛΕΩΠΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΛΟΥΠΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΚΟΛΟΣΤΟΥΜΠΗ ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΤΟ SITE ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ,ΕΣΥ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΗΣΟΥΝ?

Ρε εσύ ποτέ μίλησες με Καμπύλη και Κλεωπα τη ώρα είχαν τελειώσει η δρομείς ναι η Όχι δεν ντρέπεστε λίγο λίγο τους ξέχασε μας είπες το saitο Καμπύλης τη ώρα πήγε να σου πω εγώ στο ΤΕΛΟΣ στην απονομή των μετάλλιων μας λες πως είταν και δύο Δολιανητες Δ Σ αυτή έχουν πέτσα τίμησαν το χωριό τους και μπράβο τους η μισθωτή Αντιδήμαρχοι που είταν κ λ π συγγενείς μας περνάτε για χαζούς το αποδείξαμε τη μπορούμε να κάνουμε πριν 3 χρόνια μόνοι μας

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές στους εθελοντές σε όλους τους αθλητές μικρούς και μεγάλους που συμμετείχαν στον αγώνα. Ο ΔΗΜΟΣ που συμμετείχε ρε παιδιά μόνο ήρθαν να πουν τι να πουν. Απών και ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ το χωριό μέσα στη βρομα ήρθε ξένος κόσμος να δει τι δεν ντρεπόμαστε λιγάκι κυρ δήμαρχε και κυρ Πρόεδρε του χωριού απλά είδαμε κάμερα και ήρθαμε να πουμε. Ο δρόμος από Δραγουνι μέχρι το χωριό που ήταν και κομμάτι του αγώνα σε μαύρο χάλι από δέντρα βατα άσφαλτος δεν υπάρχει καν σε Πολλά σημεία αυτά δεν τα είδατε κυρ Πρόεδρε και κυρ δήμαρχε απλά φοτογραφιες να βγάλουμε και όλα καλά. Ερχετε η ώρα σας. Και πάλι Πολλά συγχαρητήρια στους οργανωτές και αθλητές. Ντροπή στο ΔΗΜΟ και ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio