Ο νέος ρόλος του αρχηγού στον Χάρη Τακλή

Τετ, 18/01/2023 - 12:21
Image

Ο Χάρης Τακλής είναι ο νέος αρχηγός του Πανθυρεατικού και πρακτικά ένας από τους λίγους «παλιούς» που έμειναν στην ομάδα και συνεχίζουν να παίζουν με τον «Πάνθηρα» στο στήθος.

Ο 27χρονός επιθετικός ουσιαστικά αποτελεί την συνέχεια της προηγούμενης φουρνιάς έχοντας τον δικό του ρόλο πια στην ομάδα η οποία στηρίζεται ξεκάθαρα σε ένα πολύ νεανικό σύνολο βασισμένο σε πρώτο πλάνο στα παιδιά των ακαδημιών της.

Μαζί με τους Ηρακλή Παπούλια, τον Δημήτρη Δημάκο που επέστρεψε και πάλι, τον Γιάννη Τσιώρο και τον Γιώργο Τσουρδίνη ο Χάρης Τακλής συμπληρώνει την πεντάδα των «έμπειρων» που είναι πια στο κιτρινόμαυρο ρόστερ.

Η αμέσως επόμενη σειρά στο ηλικιακό κομμάτι είναι αυτή των Παναγιώτη Ράλλιου, Βασίλη Κολοστούμπη, Παναγιώτη Σαβούρδου και Άγγελου Κλεώπα και ακολουθούν μετά πολλά παιδιά ηλικίας από 17 ετών και κάτω.

Για τον Χάρη Τακλή ωστόσο ο νέος αναβαθμισμένος του ρόλος σε αυτό το ρόστερ του Πανθυρεατικού έχει την δική του αξία και την δική του σημασία για ένα παιδί που ξεπέρασε κάθε «σκόπελο» που συνάντησε στο παρελθόν στον δρόμο του.

Ο νέος αρχηγός του Πανθυρεατικού ενώνει δύο γενιές στην ομάδα και με δεδομένο το ποδοσφαιρικό του ταλέντο συνεχίζει να αποτελεί μια «σταθερά» για την ομάδα του Άστρους.

Σχόλια επισκεπτών

Θα βγαλουν αυτα τα παιδια το φιδι απο την τρυπα? χωρις βοηθεια απο πουθενα δεν ειναι υπερηρωες επαιζαν και στα προηγουμενα παιχνιδια και τι εγινε? αφηστε τα μεγαλα λογια που σας αρεσουν κιολας και παρτε κανα παιχτη να βοηθηθουν και αυτα τα παιδια!!!! Αντε βγαλτε τα καβουρια απο τις τσεπες σας πιειτε λιγοτερα τσιπουρα στην πλατεια !!!!!

Πριν λίγους μήνες ο Πανθυρεατικός πανηγύρισε super kap !!!
και βγήκε πρωταθλητής Αρκαδίας!!!
Φέτος (λόγο μεγάλο μπάτζετ της Μελιγούς) έχει ξεκούραση...
Του χρόνου που η Μελιγού δεν θα έχει άλλο μπάτζετ και
είδη έληξαν τα χαρτιά του μαύρου παίκτη πάλι δικά μας θα ναι...
Το Άστρος θα έχει μεγαλύτερο ταμείο για μεταγραφές
και πιο ώριμους τους νέους παίκτες του !!!
Καλή Συνέχεια Χάρη.

Αυτά με το budget να τα λες και του χρόνου! και αφήστε τη Μελιγου που έχετε πάθει ψυχωση μαζι της. Η μελιγού δεν αχολειται με τον Πανθυρεατικό! Η Μελιγου δυο χρόνια Γ', πρωταθλημα και κύπελο. Ενταξει έχασε το lucky cup. Aν δε θέλετε τη Μελιγού να μας το πείτε, να πήγαινουμε αλλού να κάνουμε τα ψώνια μας, να πίνουμε café κ.τ.λ. Δεν υπάρει πρόβλημα. Υπάρχουν και αλλού super market, cafe κ.τ.λ. Και να μην ερχόμαστε στις συναυλίες σας το καλοκαίρι.
Θα πρέπει να σκεφτέστε πριν γραφετε για τη Μελιγου και την εμπάθεια που δείχνουν κάποιοι.....

καλα κρασια αν περιμενεις του χρονου πρωταθλημα τι να λεμε το εγχειρημα με τους μικρους ειναι απλα να φυτοζοουμε για κατι παραπανω δεν φτανουν αυτα τα παιδια αν το καταλαβαινετε εχει καλα διαφορετικα θα μαθουμε προπαιδια απο τις πολλες φαπες η ομαδα θελει ενισχυση με παικτες οχι παικτακια

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio