Ο Ερμής Μελιγούς μπαίνει και στο Γυναικείο ποδόσφαιρο

Πέμ, 21/03/2024 - 10:34
Image

Οι φίλοι του γυναικείου ποδοσφαίρου πολλαπλασιάζονται σε παγκόσμιο επίπεδο όπως είναι φυσικό αυξάνονται και οι γυναίκες που ασχολούνται με αυτό.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία τα τελευταία χρόνια κάνει μια σημαντική προσπάθεια για την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Έχοντας όλα αυτά στα υπόψιν της και παρακολουθώντας τις εξελίξεις η ομάδα του Ερμή ΜΕΛΙΓΟΥΣ αποφάσισε να δημιουργήσει γυναικεία ομάδα και τμήματα υποδομής για κορίτσια απευθυνόμενος σε όλα τα κορίτσια και τις γυναίκες του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και όχι μόνο.

Έτσι λοιπόν αυτήν την Κυριακή 24/3 θα πραγματοποιηθεί ανοικτή προπόνηση στο γήπεδο της ΜΕΛΙΓΟΥΣ από τις 10 το πρωί έως τις 1.30 το μεσημέρι.

Το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής :

- 10.30 -- 11.30 ( κορίτσια προσχολικής ηλικίας ( 4-6 ετών)

-11.30 12.30 ( κορίτσια δημοτικού 7-12 ετών)

- 12.30 1.30 ( κορίτσια γυμνασίου - λυκείου - ενήλικες 13 και άνω)

Το γυναικείο ποδόσφαιρο αποκτάει πολύ γρήγορα φίλους - φίλες και φιλάθλους σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου.

Ο Ερμής πρωτοπορεί και δημιουργεί γυναικεία ομάδα Ποδοσφαίρου με στόχο την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο ( 2024-2025) να αγωνίζεται στο Γυναικείο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Δημιουργεί επίσης ακαδημίες ποδοσφαίρου για κορίτσια ηλικίας από 4-18 ετών με τμήματα βάση των ηλικιών των κοριτσιών.

Υπεύθυνος των Ακαδημιών και Προπονητής της γυναικείας ομάδας θα είναι ο Δημήτρης ο Λαλουδακης ( προπονητής ποδοσφαίρου κάτοχος του διπλώματος της ΕΠΟ - UEFA A Γυμναστής με ειδικότητα ποδόσφαιρο ο οποίος διαθέτει την εμπειρία που απαιτείται έχοντας για 2 χρόνια δημιουργήσει τις ακαδημίες στον Ολυμπιακό Λεωνιδίου και ήταν προπονητής για 2 χρόνια της γυναικείας ομάδας.

Έχει δουλέψει επίσης στην ομάδα του Φείδωνα Άργους ως γυμναστής όταν η ομάδα ήταν στην Α Εθνική κατηγορία.

Η διοίκηση του ΕΡΜΗ εμπιστεύεται τον κ. Λαλουδακη για την υλοποίηση ενός ακόμη τολμηρού εγχειρήματος και θα συνεργαστούν τόσο στην γυναικεία ομάδα όσο και στην ακαδημία.

Για όποια πληροφορία και διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα.

- Δημήτρης Λαλουδακης : 6972246518

Σας περιμένουμε στο γήπεδο γιατί το γυναικείο ποδόσφαιρο είναι εδώ και το... ΜΈΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ

Σχόλια επισκεπτών

Να ήμουν 18 πρώτη θα ερχόμουν ..
Πολλά Συγχαρητήρια για το τολμηρό αυτό εγχείρημα στην μια και μοναδική Ομάδα μας, τον Ερμή μας και καλή αρχή να ευχηθώ και στον αξιότιμο κύριο Λαλουδάκη, καλώς ήρθατε στο χωριό και στην ομάδα μας κύριε Δημήτρη .

Η Μελιγου θέλεις καλως θέλεις όχι φέρνει και δύο ονόματα προπονητες εσείς φέρατε τον αποτυχημένο και κυνηγημένο από τριπολη τα είδατε και στο ματς με τον παναρκαδικο που γίνατε ρεζίλι λόγο του ότι είναι κολληταρι με το Θανάση και σας παραμύθιαζει ότι δήθεν θα φτιάξει ομάδα τα ίδια έκανε και στη Μελιγου μέχρι που τον κατάλαβαν το ίδιο θα πάθετε και εσείς ξαναλέω η Μελιγου κάνει έστω αυτή την υπέρβαση εσείς τι κάνετε; τίποτα γι αυτό μοκο

Γιατί δεν μας λες και εσύ 13:19 τί επαγγελεσαι??αυτών και τα επαγγέλματα γνωρίζουμε και ότι είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΕΣ καταξιωμένοι και πολλά κιλά μπάλα έχουν παίξει όταν εσύ ήσουν αγέννητο... Εσύ τι ακριβώς δηλώνεις???Και γυναικείο θα φτιάξουμε και ότι γουστάρουμε λεφτά υπάρχουν.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio