Το μεγάλο παιχνίδι του Λυτρίβη στην Μεγαλόπολη

Δευ, 11/04/2022 - 18:19
Image

Ο Αποστόλης Στρέμπας μπορεί να είναι ο «ήρωας» της τελευταίας στιγμής (και) στο παιχνίδι της Μεγαλόπολης στο ντέρμπι με την Δόξα όμως ο Χάρης Λυτρίβης είναι και θα συνεχίσουμε να το λέμε το πρόσωπο της αναμέτρησης.

Ο κεντρικός μέσος από το Κορακοβούνι πραγματοποίησε πολύ μεγάλο παιχνίδι και ήταν ίσως ο κορυφαίος του γήπεδο έχοντας δύο γκολ (σίγουρα για πρώτη φορά φέτος σκοράρει δύο σε έναν αγώνα), ένα δοκάρι, ακατάπαυστο τρέξιμο, πόδια συνεχώς στην «φωτιά» και όντας ο βασικός άξονας σε όλες τις μονομαχίες της μεσαίας γραμμής.

Ο Χάρης Λυτρίβης στην Μεγαλόπολη έκανε ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια την εφετινή σεζόν και πιθανόν ένα από τα κορυφαία της καριέρας του βγαίνοντας μπροστά την στιγμή που το απαιτούσαν οι ανάγκες για την ομάδα του.

Ο 26χρονός μέσος πετυχαίνει γκολ με κεφαλιά στο πρώτο ημίχρονο, βάζει γκολάρα με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή στην επανάληψη έχοντας ταυτόχρονα πατήσει σχεδόν όλο το γήπεδο και έχοντας βάλει το κορμί του σε κάθε φάση που ήταν στην ευθύνη του.

Ο Άρης Σαβούρδος στον ρόλο μπροστά από τα δύο στόπερ ως ο μοναδικός στο «6» έχει μετατρέψει τον Χάρη Λυτρίβη σε μια ιδιαίτερα σημαντική μονάδα που συνεχώς βελτιώνεται και προσθέτει πράγματα στο παιχνίδι του μέσα από την δουλειά του.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε και τον Γιώργο Καπράνο ο οποίος και αυτός έχει κάνει τρομερό παιχνίδι προερχόμενος μάλιστα και από τραυματισμό με τον αρχηγό να μην έχει χάσει μονομαχία ψηλά και χαμηλά με το δυναμικό στυλ που τον διακρίνει.

Κάπως έτσι λοιπόν ο Χάρης Λυτρίβης έγινε ο «X-Factor» της μεγάλης νίκης του Πανθυρεατικού στην Μεγαλόπολη επί της Δόξας που τον φέρνει πια ένα βήμα από τον τίτλο του πρωταθλητή.

Σχόλια επισκεπτών

Απαγορεύεται αυστηρά αυτος ο παίχτης να μην ξεκινάει ολα τα ματς.ειναι ο επόμενος μεγάλος αρχηγός που μπορεί να παίρνει την ομάδα στης πλάτες του.γιατι εκει έχει μεγάλο πρόβλημα αυτη η ομάδα δεν έχει αρχηγό τα τελευταία δύο χρόνια...

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio