Ευχαριστήρια ανακοίνωση Πανθυρεατικού για το τέλος της αγωνιστικής σεζόν

Tue, 14/05/2019 - 10:31

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΥ Α. Ο. ΆΣΤΡΟΥΣ» μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και την ολοκλήρωση της θητείας του, ευχαριστεί θερμά τον προπονητή μας κύριο Δημήτριο Βουτσινά για την άψογη συνεργασία και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν, αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν.

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας που μας στήριξαν με την παρουσία τους και τα μέλη του Πανθυρεατικού, τα οποία συνέβαλαν ενεργά στην προσπάθειά μας.

Ευχαριστούμε την Ε.Π.Σ. Αρκαδίας για τη συνεργασία.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το φαρμακείο «Γεωργίου Κ. Καραγιάννη» για τη σημαντική προσφορά του σε φαρμακευτικό υλικό, καθώς και τις άλλες επιχειρήσεις του τόπου μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και μας στήριξαν.

Ευχαριστούμε θερμά τον Ιατρό Κωστή Καραχάλιο, ο οποίος προσέφερε αφιλοκερδώς τις ιατρικές του υπηρεσίες, επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο, ότι ο «Πανθυρεατικός» είναι μια μεγάλη οικογένεια και τα παιδιά του προσφέρουν σε αυτόν από όποιο πόστο μπορεί ο καθένας.

Τέλος ευχαριστούμε για τη συνεχή προσφορά του τον επίτιμο πρόεδρο της ομάδας μας, ιατρό κ. Αναστάσιο Μίχο.

Ελπίζοντας σε ένα καλύτερο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, το οποίο να υπηρετεί πραγματικά τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, δίνουμε ραντεβού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το Δ.Σ.

 

--

Με εκτίμηση,

 

το Δ.Σ

Comments

Submitted by ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΡΒΑΛΟΣ on Tue, 14/05/2019 - 13:38 Permalink

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΑΝΑΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΥΝΦΩΝΟΥΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio