Εντός έδρας ήττα για τον Πήγασο

Κυρ, 05/03/2023 - 20:02
Image

Βαριά ήττα με σκορ 44-81 γνώρισε ο Πήγασος στο κλειστό γυμναστήριο Άστρους από τον Γλαύκο Έσπερο στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Το τελικό αποτέλεσμα δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής καθώς η φιλοξενούμενη ομάδα ήταν ανώτερη επέβαλε τον ρυθμό της στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και τελικά έφτασε στο ροζ φύλλο αγώνα.

Δεκάλεπτα: 13-19, 28 -40, 38-57, 44-81.

Σχόλια επισκεπτών

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ
Καλη πτωση να χουμε και με αλλα μυαλα στο α τοπικο
Αυτη η σεζον θα προστεθει μαζι με τις υπολοιπες αποτυχημενες προσπαθειες της τοπικης ομαδουλας μας να σταθει επαξιως σε ενα ΤΟΣΟ ανταγωνιστικο πρωταθλημα (οσο αποδειχτηκε αυτό).Ελπίζω να μην έχει αντικτυπο και για την επομενη σεζον αν και πολυ αμφιβάλλω με τους λαναθασμενους χειρισμους και κινησεις τις διοικησης(τα εχω γρσαψει και σε αλλα σχόλια και οποιος θέλει και ενδιαφέρεται ας κοιταξει τις υπολοιπες σημοσιευσεις με τον πηγασο και να διαβασει τα σχολια μου.)
ΥΓ
Σημασία θα χει και να αναλογιστουμε τι εκανε ο δημος αλλα και μεις οι ιδιοι για να στηριξουμε την μοναδικη ομαδα μπασκετ του χωριου μας. Ολοι ασχοληθηκαν με τις αμετρητες ποδοσφαιρκιες ομαδες του δημου μας(καθε χωριο και ομαδα) , με το οποιο γελανε και οι κοτες.
ΥΓ2
Συλληπητηρια στις οικογενειες των θυματων για το τραγικο δυστηχημα στα τεμπη

Θα συμφωνήσω με τον παραπάνω ο. ΔΗΜΟΣ πρέπει κάποτε να ασχοληθεί σοβαρά με τη δημιουργία μιας ομάδας ο εντεταλμένος δεν μπορεί φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες είναι ο επόμενος που θα έρθει στη θέση του θα πρέπει να το τολμήσει μόνο έτσι θα πάμε μπροστά Μία. Ομαδα μπάσκετ μια ποδόσφαιρο αν θέλουν. Ας υπάρχουν και οι άλλες γι αυτούς που θέλουν το όνομα. Και το χαβαλέ τους δε λέω ν α σβήσουν. αλλά μια ομάδα καλή θα δωσει άλλη ώθηση και ενδιαφέρον στη τοπική κοινωνία. ο επόμενος δήμαρχος θα πρέπει να το βάλει σοβαρά στις προεκλογικές του εξαγγελίες. είναι κάτι που το χρειάζεται η περιοχή μας και να τελειώσουν οι τοπιμισμοι είμαστε πλέον στο 2023 οι εποχές άλλαξαν

Ξεφτίλα μαύρη σελίδα για την ομάδα μας η χθεσινή.. Θα συνιστούσα σε διοίκηση να κατέβει με το παιδικό στα ματς που μένει να πάρουν κ αυτοί τις κατάλληλες ευκαιρίες . Μεταγραφές ανίκανοι που τζάμπα τους πληρώνουν κ από όσο μαθαίνω και καλά. Ντόπιοι παίκτες που θέλουν πολύ δουλειά να σταθούν σε τέτοιο επίπεδο. Έμπειροι παίκτες δεν υπάρχουν στην ομάδα εκτός του Κοψαυτη που εχει μεγαλώσει. Προπονητής έμπειρος που να γνωρίζει την κατηγορία ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ .
Στήριξη από δευτερογενής παράγοντες δεν υπάρχει καλό θα ήταν αυτοί π παίζουν τους Μεγιστάνες στο ποδόσφαιρο έστω 500€ να έδινε ο κάθε ένας θα ήταν καλύτερα τα πράγματα.
Δήμος πουθενά ανίκανος να ανακαινίση το κλειστό έτσι ώστε να δείχνουμε καλή εικόνα. Ευτυχώς φέτος δεν έκανε βαρύ χειμώνα και δεν έκανε τόσο κρύο μέσα στο κλειστό αλλιώς θα άφηναν τα κόκαλα τους οι αντίπαλοι.
Διοίκηση άπειροι δεν είχε προετοιμαστεί και δεν γνώριζε την Γ Εθνικη . Σχεδιασμός λάθη
Ευελπιστούμε του χρόνου η ομάδα να μην διαλυθεί όπως και κατά το παρελθόν και το φετινό μαρτυρικό πάθημα να μας γίνει μάθημα

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio