Έμεινε στον Ηρακλή Βερβένων ο Ντερβίσι

Τετ, 29/06/2022 - 09:04
Image

Ο σχεδιασμός του Ηρακλή Βερβένων για την νέα αγωνιστική σεζόν βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη αφού εκτός από μεταγραφές αφορά και ανανεώσεις κάτι που έγινε και με την περίπτωση του Τρύφωνα Ντερβίσι.

Αναλυτικά

Το Δ.Σ της ομάδας μας ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Τρύφωνα Ντερβίσι για την αγωνιστή περίοδο 2022-23.

Ο Τρύφωνας είναι επίσης ένα από τα παιδιά που ήρθε πέρσι και έδεσε με την ομάδα μας. Άλλον ένα χρόνο λοιπόν μαζί και τα καλύτερα έρχονται.

Σχόλια επισκεπτών

Ρε φίλε εσύ π βγάζεις τόσο κόμπλεξ με το τι θα κάνουμε φέτος είσαι σίγουρα από το χωριό?? Γράφεις Γράφεις κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια βαρεθήκαμε να σε βλέπουμε, μάλλον δεν νομίζω να είσαι προσπαθείς να δημιουργήσεις ένα κακό κλίμα ανάμεσα στην αγαπητή προς το χωριό ομάδα μας και του συγχωριανούς μας για εντυπώσεις? Για ζήλια που η δικιά σ ομάδα πάει για φούντο? Δεν ξέρω ακόμη γιατί το κάνεις... Αν είσαι όντως από τα Βέρβενα έλα και σε κάνα ΔΣ να αναλάβεις εσύ μόνο οι ίδιοι πάνε κάθε χρόνο και βγαίνουν μπροστά και οι υπόλοιποι βοηθούν από πίσω.. Αν μπορείς εσύ να μαζέψεις όλα τα παιδιά του χωριού πάλι στην ομάδα έλα να το κάνεις.. Νομίζεις εμείς αυτό δεν θέλουμε? Πλέον σπουδάζουν, δουλεύουν άλλοι έχουν διασκορπιστεί σε ομάδες κ δεν ερχονταξ να παίξουν στην ομάδα του χωριού όπως λες, καλά κάνουν άποψη τους... Το ντόπιο στοιχείο απλά ενισχύετε από κάποιους έμπειρους αν δεν σ αρέσει μην έρχεσαι να μας βλέπεις αν κ δεν νομιζβ να είσαι από το ιστορικό μας χωριό

ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΜΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΟΝΕΣΑΤΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ. Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΣΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Τ.Κ. ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΙΛΟΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ!! ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΧΧΧΧΧΧ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ , ΕΛΑ , ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ!! ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΣ! ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!! ΦΙΛΙΑ!!

Προς μεγάλο βράχο.επειδη λέω την αλήθεια βγάζω κόμπλεξ??όταν εδώ και δύο χρόνια κάνατε την προσπάθεια με τα δικά μας παιδιά όλοι ήμασταν μαζί σας.τωρα με αυτά που ακούγονται λογικό δεν είναι να υπάρχει δυσαρέσκεια?δεν βλέπεις ότι αυτό το μοντέλο δεν οδηγεί πουθενά??το έχουν κάνει και διπλανές ομάδες και τώρα δεν έχουν ούτε δύο δελτία στα χέρια τους.να ενισχυθεί η ομάδα αλλά με δύο τρεις παίκτες.θα καταντήσουμε σαν την Μελιγού και τον Άγιο Αντρέα που δεν έπαιζε κανένα ντόπιο παιδί.το βρίσκεις ορθολογικό αυτό??οποία ομάδα ακολουθεί αυτό το μοντέλο μετά καταστρέφετε ή μήπως κάνω λάθος??

Φιλαράκι μου μην αγχώνεσαι ντόπια παιδιά θα παίζουν σχεδόν στο σύνολο της ομάδας. Απλά η ομάδα έχει αρκετές αποχωρήσεις παιδιών που σπουδάζουν που πάνε στρατό και δίνουν πανελλήνιες και έτσι δεν μπορεί να βασιστεί πάνω τους για τη νέα περίοδο σε όλα τα παιχνίδια.. Εξάλλου αν όντως είσαι από το χωριό μας και είσαι κοντά στην ομάδα αυτό θα το ήξερες όπως θα ήξερες ότι τα παιδιά τα ίδια ζήτησαν από τη διοίκηση ενίσχυση για μια καλύτερη πορεία του χρόνου.. Η ομάδα είναι πιο υγιείς από ποτέ δείχνει να ξανά βρίσκει τον παλιό καλό εαυτό της και δεν θα ξανά γυρίσουμε πάλι στα λάθη του παρελθόντος.. Αν εσύ πιστεύεις ότι αυτό δεν είναι σωστό και δεν θες να βλέπεις την ομάδα του χωριού σου να ξανά γεννάται σιγά σιγά από τις στάχτες της, μην έρχεσαι να μας βλέπεις, αλλά μην κάνεις ψευδή και ανούσια προπαγάνδα για να ρίξεις λάσπη αυτό δεν βοηθάει πουθενά!
Αα και που είσαι τώρα κράζεις μεθαύριο στις επιτυχίες αν έρθουν μην καμαρώνεις πρώτη μούρη μπροστά μπροστά θα σε θυμάμαι ποιος ήσουν 😉

Με την εμπειρία , και της γνωριμίες που διαθέτει ο Κύριος Ρεντουλης, Φέτος η ομάδα είναι για μεγάλα πράγματα. Μιλάμε για 3 και μπορεί και ποίο πάνω. Δεν έχει κάνει ακόμα ο κύριος Ρεντουλης τα μεγάλα Μπαμ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio