Το βλέμμα του ΛΟΚ για πάντα στον Αχιλλέα (pics)

Σάβ, 09/04/2022 - 22:49
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Ο ΜΑΝΟ Αχιλλέας τίμησε τη μνήμη του εκλιπόντος μέλους του και επί πολλά έτη ποδοσφαιριστή του Γιώργου Παπούλια 

 

Με αφορμή την συμπλήρωση 10 ετών από τον αδόκητο χαμό του αρχικελευστή του Λιμενικού Σώματος και διακεκριμένου αθλητή του Αρκαδικού Ποδοσφαίρου Γιώργου Παπούλια, η διοίκηση του ΜΑΝΟ Αχιλλέα Παραλίου Άστρους, του συλλόγου που ξεκίνησε, ανδρώθηκε αθλητικά και αφιέρωσε μεγάλο μέρος της αθλητικής του ζωής αποφάσισε να τοποθετήσει την φωτογραφία του στα νεέα ανακαινισμένα αποδυτήρια του γηπέδου - έδρα της ομάδας. 

 

Σε μια σεμνή όσο και συγκινητική τελετή η οποία πραγματοποιήθηκε σε στενό κύκλο συγγενών, φίλων και αθλητικών παραγόντων της περιοχής έγιναν τα αποκαλυπτήρια του κάδρου και δόθηκε η δυνατότητα να μοιραστούν οι παρευρισκόμενοι μερικά ζεστά λόγια αγάπης και μνήμης για τον αδικοχαμένο Γιώργο. Η σύζυγος του εν ζωή, η κόρη του, μέλη της στενής οικογένειας του και αδελφικοί του φίλοι εν ζωή, άκουσαν τον εγκάρδιο λόγο του προέδρου του Αχιλλέα Πέτρου Χάρβαλου καθώς και τις προσευχές στη μνήμη του από τον εφημέριο του Π. Άστρους αιδεσιμότατο ιερέα π. Σταύρο Δελημανώλη. Στην σύντομη τελετή παραβρέθηκαν εκπρόσωποι κι από τα άλλα σωμάτια της περιοχής που είχε δραστηριοποιηθεί ενεργά ο εκλιπών, του Ερμή και του Πανθυρεατικού καθώς κι εκπρόσωπος πρώην συναδέλφων του από το Λιμεναρχείο Π. Άστρους, συμβολίζοντας έτσι την ενωτική και βαθειά ανθρώπινη υπόσταση του αθλητισμού. 

 

Απο το πρωί του Σαββάτου το βλέμμα του "Λοκ" θα ζεσταίνει και θα εμπνέει για πάντα, αθλητές και παράγοντες στις εγκαταστάσεις του Αχιλλέα. 

Σχόλια επισκεπτών

Ο τρόπος που κοιτάζει η κόρη του την φωτογραφία είναι πραγματικά μαχαιρια στην καρδιά για όλους εμάς που τον θυμόμαστε να την γυρνάει στο καρότσι γεμάτος υπερηφάνεια λιγο πριν φύγει για πάντα από κοντά μας.ποσο δύσκολο είναι για ένα κορίτσι να γνωρίζει τον πατέρα της μέσα από φωτογραφίες!!Ειρήνη είσαι πραγματικά παλικάρι.σαν και αυτον.τον πατέρα σου.τον δικό μας ΛΟΚ.

Το θέμα φίλε ή φίλη είναι ότι ζούμε σε μια χώρα όπου τα αυτονόητα καπελώνονται από τα μεγάλα βύσματα. Τί κάνει το κράτος πρόνοιας και η υπηρεσία του Λιμενικού Σώματος για την Ειρήνη και την κάθε Ειρήνη; Αντί να ισχύουν τα κοινωνικά κριτήρια και το παιδί να μεγαλώνει τουλάχιστον στο χωριό του, στο σπίτι του, κοντά στους συγγενείς του, η υπηρεσία φροντίζει να ζει χιλιόμετρα μακριά ...

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio