Βήματα παραμονής με σοβαρότητα και πλάνο από τον Αχιλλέα

Τετ, 18/01/2023 - 10:58
Image

Ο Αχιλλέας μετά την σπουδαία εκτός έδρας νίκη του επί του Ηρακλή Βερβένων στην 11η αγωνιστικής έφτασε τους 10 βαθμούς και ανέβηκε στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’ Αρκαδίας.

Αθόρυβα μεν αλλά ιδιαίτερα ουσιαστικά δε η ομάδα του Παραλίου Άστρους συνεχίζει να μαζεύει βαθμούς κάνοντας σημαντικά βήματα στον δρόμο προς τον μεγάλο εφετινό στόχο που είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Αυτή την στιγμή το σύνολο του Ανδρέα Κασκαμπά είναι στο +6 από την επικίνδυνη  ζώνη έχοντας καταφέρει να ορίζει το μέλλον του για την συνέχεια του πρωταθλήματος αποκλειστικά και μόνο στα δικά του χέρια κάνοντας το με συνέπεια και κυρίως με πολύ μεγάλη ποδοσφαιρική σοβαρότητα.

Ταυτόχρονα ο Αχιλλέας παρουσιάζει μια ενδιαφέρουσα ισορροπημένη κατάσταση και στο κομμάτι των αριθμών με τα 14 γκολ υπέρ και τα 17 κατά να συμβολίζουν πως είναι η καλύτερη επίθεση (μαζί με τον Ηρακλή) και η καλύτερη άμυνα των ομάδων που δίνουν την «μάχη» και παλεύουν για την παραμονή.

Την ερχόμενη Κυριακή (22/1, 15:00) ο Αχιλλέας υποδέχεται στο Παράλιο Άστρος τους Νέους Τρίπολης σε ένα παιχνίδι υψίστης σημασίας και για τις δύο ομάδες έχοντας ωστόσο την ευκαιρία μέσα στην έδρα του να κάνει πρακτικά άλμα για την σωτηρία.

Η καλή δουλειά του Ανδρέα Κασκαμπά αποδίδει καρπούς με τον Αχιλλέα να ατενίζει με αισιοδοξία και γεμάτος αυτοπεποίθηση πια την συνέχεια του στο πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας.

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio