Απόλλωνας Τυρού: Γνωρίζουμε την αξία και το ήθος του Σπύρου Λαγού

Tue, 29/01/2019 - 09:47

Με ανακοίνωση του μέσω facebook ο Απόλλωνας Τυρού δίνει τα εύσημα στον Σπύρο Λαγό και την κίνηση την οποία προέβει να εκφράσει δημόσια την συγγνώμη του για το γεγονός πως δεν έκανε fair play στην αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας με τον Ερμή Μελιγούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Τυρού

Με αφορμή τη δημόσια δήλωση του ποδοσφαιριστή του Ερμή Μελιγούς Σπύρου Λαγού και της τοποθέτησης του για τη σχετική φάση fair play στο χθεσινό μεταξύ μας παιχνίδι ως διοίκηση του Α.Σ. Απόλλων Τυρού δεν είχαμε την παραμικρή αμφιβολία τόσο για την αγωνιστική αξία του όσο και για το αθλητικό του ήθος.

Αναγνωρίζουμε ότι πάνω στην ένταση του αγώνα και με τους παλμούς σε υψηλά επίπεδα μια ενέργεια αθλητικά ανορθόγραφη δεν μπορεί να διαγράψει μία πορεία ετών με συνέπεια στα Αρκαδικά γήπεδα.

90 λεπτά αντίπαλοι στον αγωνιστικό χώρο μπορούν να δημιουργήσουν σχέσεις αλλησεβασμού και εκτίμησης για μια ολόκληρη ζωή.

Comments

Submitted by KOYNABI on Tue, 29/01/2019 - 13:43 Permalink

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟς ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΑΛΛΑ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ......ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ?

Submitted by Anonymous on Tue, 29/01/2019 - 16:22 Permalink

Συγγνώμη πρέπει να ζητήσει όλη η ομάδα και το τρίο των μαύρων λύκων που πήγαν έναν αγώνα πολλά χρόνια πίσω.με τον αρχηγό τους να μπαίνει στο τριπάκι των υπολοίπων για να δικαιολογήσουν τα 100 ευρώ κοροϊδίας που παίρνουν.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio