Αντίο στην Γ' Εθνική με ήττα ο Ερμής

Σάβ, 09/04/2022 - 18:20
Image

Ο Ερμής Μελιγούς δεν τα κατάφερε στην 22η και τελευταία αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας γνωρίζοντας την ήττα στο Άστρος με σκορ 0-2 από τον Χαραυγιακό.

Η ομάδα της Μελιγούς αποχαιρέτησε με ήττα την Γ’ Εθνική κατηγορία με τον Χαραυγιακό να κερδίζει στο Άστρος με 0-2 με δύο τέρματα του Κουκοβίνου με τον Ερμή να έχει χαμένο πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο με τον Πολυμενάκο.

 

Κάπως έτσι λοιπόν ο Ερμής Μελιγούς έπειτα από δύο συνεχόμενα χρόνια στην Γ’ Εθνική κατηγορία επιστρέφει και πάλι στην Α’ Αρκαδίας.

Σχόλια επισκεπτών

Τι έγινε ρε παιδιά που είναι οι τεχνικοί μαναντζερ και κουραφέξαλα πως τον καταντήσατε τον ΕΡΜΉ ρε η ομασμδα είναι τρεις άνθρωποι καμπύλης καρουλιας και Χάρης οι άλλοι είναι. Περαστικοί και χθεσινοι μήπως είναι για καλό ή πτώση

Στο ποδόσφαιρο αλλά. Και στη ζωή κάποια στιγμή αποδίδεται δικαιοσύνη και αυτό έγινε με τον ΕΡΜΉ και θα γίνει και με άλλα ομάδα της γουβας δε μπορεί ερασιτεχνικά σωματεία που ο σκοπός τους είναι να δημιουργούν διεξόδους στα παιδιά του τόπου τους. να στηρίζονται σε μισθοφόρους. αργά ή γρήγορα θα εξαφανιστούν αυτό θα παθεί ο συμπαθής ΕΡΜΗΣ αλλά.και ι η άλλη ομάδα στο α τοπικό.προτεραιότητα στα ντόπια παιδιά για πολλούς και διάφορους λόγους .οποίος το καταλάβει θα επιβιώσει διαφορετικά θα εξαφανιστει δεν μπορεί τις φαντασιώσεις μερικών να την πληρώνουν οι ομάδες και τα παιδιά. Βλέπετε τον ΠΉΓΑΣΟ τρανό παράδειγμα συλλόγου

Μπλιμ Μπλομ σε βρίσκω πολύ ρομαντικό.Κατ αρχήν δεν υπάρχουν τόσα πολλά ντόπια παιδιά να στελεχώσουν τις πολλές ομάδες που υπάρχουν στην περιοχή μας.Οσον αφορά τον Πήγασο σου υπενθυμίζω ότι είναι η μοναδική ομάδα μπάσκετ στην περιοχή μας οποτε είναι πιο εύκολο να απαρτίζεται από ντόπια παιδιά. Η αναφορά σου λοιπόν για συγκρίσεις είναι παντελώς άστοχη.

Σας έφαγε η έπαρση τους παράγοντες και το επιτελείο και την πάτησαν αδίκως οι παίκτες..Μια χαρά τα πήγατε δύο χρόνια ως ομάδα..
Συγχαρητήρια στους παίκτες οι υπόλοιποι ασχοληθείτε λίγο με τις δουλειές σας μια χαρά είστε εκεί... γεμίσαμε μεγαλοπαραγοντες χορηγούς και της τοπικής αυτοδιοίκησης να λένε συγχαρικια...το μόνο Μπράβο είναι που δύο χρόνια παρέμεινε η ομάδα τόσο ψηλά και το σέβομαι κι εγώ κι ο τόπος σας αλλά κάντε και κάνε νέο άθλημα*μιλάω για της τοπικης αυτοδιοίκησης*...κάντε μια συνολική ομάδα Βόρειας Κυνουρίας*μιλώ για όλα τα επιτελεία των ομάδων* να βλέπουμε νεολαία να παίζει και όλοι ενωμένοι να συνεισφέρουμε..κάνα στίβο που εξακόσια γήπεδα στον δήμο έναν διάδρομο στίβου πουθενά... ποδηλατικό συλλογο που όλο το χειμώνα επευφημούμε το Άστρος και τα λεφτά τα ρίχνουμε στο Παράλιο τουλάχιστον να αθλούνται και αθλητές εκεί...μας φάγανε τα γήπεδα και τα 5χ5 και όλα τα είδη στις ομάδες τα φτιάχνετε εκτός περιοχής η σε συγκεκριμένα μαγαζιά που υποδεικνύουν συγγενείς και μη εξαιρετεοι...μεγάλη κουβέντα ...αν δεν είχαμε και λίγο τον Τουρισμό λέτε όλοι ...ορθά λέτε αλλά δεν αργούν οι γκορτσιες με συνοπτικές διαδικασίες... με όλο το σεβασμό και πάλι μπράβο που μια ομάδα της περιοχής ήταν γ'εθνικη τα υπόλοιπα παρτακηδες όλοι...

Ο Ερμής έκανε τον κύκλο του όμορφα κι ωραία και με αξιοπρέπεια όως κάνει χρόνια τώρα.Μακάρι να δίνεται η ευκαιρία σε όλες τις ομάδες τς περιοχής μας να κινούνται έτσι. Που το βρίσκετε το κακό και κάθεστε μερικοί κακοηθέστατοι και σχολιάζετε;Απσ΄ριστε κανά τοίχο.

Γνώμη μου συμπατριώτες θα πρέπει η ομάδα του Άστρους να γίνει κανονικός ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ δηλαδή ΜΙΑ ποδοσφαιρική ομάδα που θα αντιπροσωπεύει τη νεολαία από το Ξηροπήγαδο μέχρι τον Άγιο Ανδρέα παρακάμπτοντας τοπικιστικές φιλοδοξίες.Αυτό προϋποθέτει σύμπνοια ΟΛΩΝ των χωριών με δημιουργία ποδοσφαιρικής ακαδημίας με τις σχετικές πάντα υποδομές

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio