Ανακοίνωσε Κακλαμάνο ο Ηρακλής Βερβένων

Σάβ, 09/07/2022 - 14:49
Image

Την δεύτερη του μεταγραφή πραγματοποίησε ο Ηρακλής Βερβένων ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξανδρου Κακλαμάνου ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Αναλυτικά

Ο Ηρακλής Βερβένων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αλέξανδρο Κακλαμάνο για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Ο Αλέξανδρος Κακλαμάνος αποτελεί πια μέλος της ομάδας έχοντας μια ξεχωριστή ποδοσφαιρική διαδρομή καθώς στο βιογραφικό αφού εκτός από τις τοπικές κατηγορίες της Αθήνας έχει αγωνιστεί αρκετά χρόνια και στην Γ' Εθνική έχοντας στο παρελθόν περάσει από Αγία Παρασκευή, Πεύκη, Κηφισιά και Άγιο Ιερόθεο.

Στον νομό μας έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό Λεωνιδίου και Λεωνίδιο και πλέον η ομάδας ο Ηρακλής Βερβένων αποτελεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αλέξανδρε, η οικογένεια του Ηρακλή Βερβένων σε καλωσορίζει και σου εύχεται να έχεις υγεία και δύναμη και όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας.

Σχόλια επισκεπτών

Άλλος ένας μισθοφόρος σε ακόμα μία ομάδα της βόρειας Κυνουρίας.μην τους ανακοινώνεται έναν έναν γιατί οι επόμενοι θα αυξήσουν το κασέ και από το κατοστάρικο θα ζητάνε εκατοπενηνταρι.εκει κάτω στην βόρεια Κυνουρία θα κάνετε μάγκες τους τριπολιτες και τους Αθηναίους και μετά θα το χτυπάτε το κεφάλι σας.σε λίγα χρόνια και να θέλετε να φτιάξετε μια κοινή ομάδα δεν θα μπορείτε γιατί δεν θα έχετε παίκτες .εκτός εάν ενωθείτε όλοι και αφού βαδίζετε ολοι στον ίδιο δρόμο σας έχω έτοιμο και το όνομα της κοινής ομάδας.μισθοφοριακος

Θα πίνω και θα λέω Ήρα ολεο...
Γενικέ ξεκίνησε να αφοπλίζεις τις βόμβες...
Κράξτε όσο θέλετε και ξεκινήστε τα δικά σας για παιδιά του χωριού και μισθοφόρους με ένα ντεπον όλα θα φτιάξουν

Το να ενισχυεσαι στο τοπικο με μισθοφόρους κι εκτός περιοχής παίκτες είναι τραγωδία.εμπρος στο δρόμο που χαραξε ο βρασιατης ο Ερμής ο Αχιλλέας και οι λοιποί εκτός του Άστρους.τελικα μόνο αυτοί θα συνεχίσουν σε λίγα χρόνια να υπάρχουν στη περιοχή και το Λεωνίδιο

ΦΙΛΕ 20:59 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΙΣΧΥΕΣΑΙ ΌΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΕΣ Η ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΟΒΕΙΣ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΌ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΕΎΕΙΣ Κ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΣΧΟΛΕΙΑ Κ ΠΕΖΟΔΡΌΜΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ******

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio