Υποψήφιος Βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία στην Αρκαδία ο Απόστολος Σπυρόπουλος

Παρ, 10/02/2023 - 18:51
Image

Ο πρώην συντονιστής τομέων πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, Απόστολος Σπυρόπουλος, ανακοινώθηκε ότι ανήκει πλέον στις τάξεις του κυβερνώντος κόμματος και θα είναι όπως ο ίδιος έκανε γνωστό υποψήφιος βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία στην Αρκαδία.

Ο Απόστολος Σπυρόπουλος είναι γιος του αείμνηστου Ροβέρτου Σπυρόπουλου ιδρυτικού στελέχους και επί σειρά ετών βουλευτή Αρκαδίας και Υπουργού του ΠΑΣΟΚ.

Αγαπητοί Φίλοι ,

Στο κρίσιμο σταυροδρόμι που βρισκόμαστε η πατρίδα μας πρέπει και μπορεί , περισσότερο από ποτέ να προχωρήσει μπροστά με σταθερά βήματα με αισιοδοξία με αποφασιστικότητα. Με ισχυρή αλλά και αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Συστρατεύομαι στην προσπάθεια του Πρωθυπουργού για μια Ελλάδα σύγχρονη και ανταγωνιστική. Μια Ελλάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο στις διεθνείς εξελίξεις, που θα δίνει προοπτική στους νέους μας και θα παρέχει προστασία στους πιο αδύναμους.

Προσωπικά είμαι αποφασισμένος να δώσω τον αγώνα για την ανάπτυξη και την εξέλιξη του τόπου μας , της Αρκαδίας.

Ευχαριστώ θερμά τον Πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για την ευκαιρία να είμαι υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εθνικές εκλογές με την Νέα Δημοκρατία.

Με τιμή

Απόστολος Ρ. Σπυρόπουλος

Αθήνα 10/02/2023

Σχόλια επισκεπτών

Και φυτεψον αυτον ο νυν της ΝΔ με τον νυν του Πασοκ εκει μεσα ωστε ο χρησταρας και ο μανωλιος να μεινουν με τον καημο για,τις επερχομενες περιφερειακες εκλογες.
Ιδου κυριοι ο νεος αντιπεριφερειαρχης και ισως επομενος περιφερειαρχης χωρις να ιδρωσουν οι δυο νυν.
Καθαροι Πασοκοι αλλωστε στη σκεψη ολοι τους

Τι σόι δημοκράτες είστε οι αριστερόχειρες αφου δεν πιστεύετε στην ελευθερία του ατόμου.... για να πάει στον άλλο χώρο κάτι είδε....εξ άλλου κι εσείς οι περισσότεροι που κατηγορείται αν όχι όλοι. είστε ωφελημένοι.... κάποτε το χαιρόσαστε

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio