Υπό έλεγχο η φωτιά στον Άγιο Πέτρο – Το «ευχαριστώ» του Δημήτρη Κατσή

Τετ, 25/11/2020 - 10:17
Image

Ύστερα από ολονύκτια μάχη η φωτιά στον Άγιο Πέτρο τέθηκε υπό έλεγχο.

Όπως αναφέρει ο αντιδήμαρχος και υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας δήμου Βόρειας  Δημήτρης Κατσής σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, όλες τις δυνάμεις να παραμένουν στην περιοχή . 

Μετά την ολονύχτια μάχη με τις φλόγες η φωτιά στο χωριό μας ( Άγιο Πέτρο ) είναι υπό πλήρη έλεγχο.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω προσωπικά τον υποστράτηγο Πετρούτσο Ιωάννη που ήρθε από την Πάτρα για να συντονίσει τις ενέργειες κατάσβεσης , τον Διοικητή Πελοποννήσου Αρχιπύραρχο Κολυβήρα Αθανάσιο , τον Διοικητής Αρκαδίας Πύραρχο κ. Αλέμη Κωνσταντίνο ,τον Διοικητή Τρίπολης Αντιπύραρχο Γόντικα Κωνσταντίνο, τον Προϊστάμενο Πυροσβεστικού Κλιμακίου Άστρους Επιπύραρχο κ.Μαρκόπουλο Βασίλη καθώς και τα 91 στελέχη της Πυροσβεστικης που κατέφθασαν με περίπου 30 πυροσβεστικά οχήματα από όλη την Πελοπόννησο και βοήθησαν με απόλυτα συντονισμένες ενέργειες ,στην κατάσβεση της τεράστιας αυτής πύρινης λαίλαπας.

Στην προσπάθεια της κατάσβεσης βοήθησαν επίσης η Περιφέρεια Πελοποννήσου , ο Δήμος Τρίπολης , ο Δήμος Σπάρτης ,ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας και φυσικά ο Δήμος ο δικός μας , όπου διέθεσαν προσωπικό , υδροφόρες και ειδικά οχήματα .Τέλος ευχαριστώ το δήμαρχο μας Καμπύλη Γιώργο , σχεδόν ολόκληρη τη Δημοτική μας αρχή ,τον πρόεδρο Σακελλαράκη Νίκο και το τοπικό συμβούλιο που ήταν μέχρι αργά τη νύχτα στην πρώτη γραμμή.

 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ !

Σχόλια επισκεπτών

Κι ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σ εσένα Δημήτρη Κατσή που ως αντιδήμαρχος υπεύθυνος πολιτικής προστασίας του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας για τον άριστο σχεδιασμό σου στους τομείς ευθύνης σου. Παρακολουθώ εδώ και καιρό το όλο έργο σου, το οποίο σιωπηλώς και μεθοδικώς επιτελείς και προωθείς παρά τους κακόβουλους κατά καιρούς σχολιασμούς και ειρωνείες. Άξιος συμπαραστάτης του δημάρχου κ. Καμπύλη και ορθή επιλογή των ψηφοφόρων σας. Συνεχίστε με την ιδία θέρμη και ζήλο.

Συγχαρητήρια Δημήτρη Κατσή. Είσαι άξιος συμπαραστάτης (.........) του Δήμαρχου, όπως ήσουν εξάλλου και του προηγούμενου αλλά και παλιότερα. Αν μάλιστα έμπαιναν πιο συχνά πυρκαγιές στον τόπο σου, πού ξέρεις; Μπορεί και να γινόσουν και Δήμαρχος κι εσύ....

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio