Συμβάσεις έργων στην Αρκαδία προϋπολογισμού 700.000 ευρώ υπέγραψε ο Νίκας

Πέμ, 09/11/2023 - 10:13
Image

Συμβάσεις με τους αναδόχους δύο έργων στην Αρκαδία, συνολικού προϋπολογισμού 700.000 ευρώ υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, το πρωί Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, στα γραφεία της Περιφέρειας, στην Τρίπολη.

Συγκεκριμένα, ο περιφερειάρχης Π. Νίκας υπέγραψε συμφωνητικό με τον ανάδοχο της β΄ φάσης των έργων στο γήπεδο της ΕΠΣ Αρκαδίας, στη Νεστάνη, με τα οποία ολοκληρώνεται το εν λόγω αθλητικό κέντρο.

Στο πλαίσιο της νέας αυτής σύμβασης, στην υπογραφή της οποίας παρέστησαν τα μέλη της διοίκησης της ΕΠΣΑ όπως και ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Λαμπρόπουλος, προβλέπεται η κατασκευή αποδυτηρίων, κερκίδας, δημοσιογραφικών θεωρείων, χώρων υγιεινής, όπως επίσης ηλεκτροφωτισμός, καθώς και ηλεκτρολογικές και ηχητικές εγκαταστάσεις.

Το δεύτερο εργολαβικό συμφωνητικό, ο περιφερειάρχης υπέγραψε με τον ανάδοχο του με προϋπολογισμού 300.000 ευρώ έργου για την αναβάθμιση της ασφάλειας του οδικού δικτύου της Αρκαδίας, ιδιαίτερα στις ορεινές περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας.
Δελτίο Τύπου

Σχόλια επισκεπτών

Μπραβο στο Νικα και συνεχισε τα εργα που παρελαβε και εκανε εργα και υπογραφει τις συμβασεις για να δεσμευσει τους επομενους να τα κανουν, κατι ξερει για το αυριο που θα ειναι μαλλον πτωχο, απο πολλες αποψεις.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio