Παραδίδεται στην κυκλοφορία η Παράκαμψη Δολιανών

Τρί, 20/06/2023 - 13:57
Image

Την Τετάρτη 21 Ιουνίου δίνεται σε κυκλοφορία η γέφυρα στα Κάτω Δολιανά Βόρειας Κυνουρίας, όπως ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Νίκας Παναγιώτης.

Το έργο αυτό έρχεται να λύσει ένα μεγάλο πρόβλημα για τους οδηγούς και να κάνει πιο εύκολη και ασφαλέστερη πρόσβαση στην παραλιακή Αρκαδία, αυξάνοντας τις μετακινήσεις από και προς την παραλιακή Αρκαδία, συμβάλλοντας καθοριστικά στο ακαθάριστο εγχώριο προϊόν του νομού.

Πρόκειται για το έργο «Βελτίωση της Επαρχιακής Οδού Τρίπολης - Άστρους στην παράκαμψη των Κάτω Δολιανών» προϋπολογισμού 7.300.000 ευρώ, το οποίο υπογράφηκε το 2018, αλλά έλαβε πολλές παρατάσεις και καθυστερήσεις λόγω των αναγκαστικών απαλλοτριώσεων που έπρεπε να γίνουν, για να περάσει ο δρόμος.

Το έργο αυτό αποτελεί τη συνέχεια ενός άλλου, πολύ σημαντικού έργου στην περιοχή του τμήματος Ελαιοχώρι - Κουμπίλα, με προϋπολογισμό 11.490.000 ευρώ, το οποίο έρχεται να συμπληρώσει ένα πολύ μεγάλο αναπτυξιακό έργο μείζονος σπουδαιότητας, το οποίο ενώνει την Πρωτεύουσα της Αρκαδίας με το Άστρος, δίνοντας νέα προοπτική ανάπτυξης στο παραλιακό μέτωπο της Κυνουρίας.

Όπως ανέφερε ο κ. Νίκας, ο δρόμος θα ανοίξει στις 12:30 και στην συνέχεια το κλιμάκιο της περιφέρειας θα επισκεφθεί το Παράλιο Άστρος και τα έργα που έγιναν στον Ατσίγγανο.

Φωτογραφία αρχείου

Σχόλια επισκεπτών

Σίγουρα; Γιατί η μια λωρίδα κυκλοφορίας είχε παραδωθεί πριν από ένα ενάμιση μήνα αν θυμάμαι καλά... Ουστ.... Κι ευτυχώς που το είχε προγραμματίσει εντάξει και προωθήσει ο Τατούλης. Αλλιώς άστα να πάνε δικέ μου. Τελειώνοντας η τετραετής θητεία να δούμε ποιά αλλά έργα θα ολοκληρωθούν

Δεν θέλω να ξέρω τι θα συμβεί αν έρχονται με 100 χιλιόμετρα την ώρα από τον καινούργιο δρόμο και αυτοκίνητα μπαίνουν εντός του χωριού.

Υπάρχει μεγάλη επικινδυνότητα.

Το μόνο που θα καταφέρει είναι ερημοποίηση των Δολιανών τίποτα άλλο

Δεν ήταν ένα έργο που έχει χρησιμότητα...

Γνώμη μου.

Καλά στερνά τώρα

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio