Η Βόρεια Κυνουρία στην έκθεση Ελληνικός Λαϊκός Πολιτισμός 2019 (pics,vid)

Sat, 13/04/2019 - 22:05

Δείτε το περίπτερο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας στην έκθεση Ελληνικός Λαϊκός Πολιτισμός 2019 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), για την ανάδειξη και προβολή του λαϊκού πολιτισμού της Βόρειας Κυνουρίας, στο μεγάλο κοινό της πρωτεύουσας καθώς και μέρος των εκδηλώσεων.

Στόχος της έκθεσης είναι η συνεργασία των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης με τους κατά τόπους γνήσιους εκφραστές του λαϊκού πολιτισμού, όπως πολιτιστικούς συλλόγους, λαογραφικά μουσεία, πολιτιστικούς οργανισμούς, καθώς και με φυσικά πρόσωπα όπως λαϊκούς τεχνίτες, βιοτέχνες, ερευνητές της παράδοσης, συγγραφείς και λαογράφους.

aes

wq

 

Comments

Submitted by "Γκρινιάρης" on Sat, 13/04/2019 - 22:52 Permalink

Σιγά-σιγά ανακαλύπτουμε τη δύναμη και την αποτελεσματικότητα της συλλογικότητας , της συνεργασίας και της συμμετοχής. Πόσο διαφορετικός θα ήταν ο τόπος μας αν κυριαρχούσε αυτό το πνεύμα σε κάθε τομέα και για την αξιοποίηση όλου αυτού του μοναδικού "πλούτου" που χαρακτηρίζει κάθε γωνιά του Δήμου μας...
Συγχαρητήρια σε όλους.

Submitted by Ανώνυμος on Sun, 14/04/2019 - 01:04 Permalink

Όπως τα λες... Σιγά σιγά ανακαλύπτετε αυτή τη δύναμη, και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο!
Τυχαίο???
Δε νομίζω!!!

Submitted by Anonymous on Sun, 14/04/2019 - 09:54 Permalink

Τώρα ανακαλύψατε μερικοί υποψήφιοι ότι ο Δήμος μας πάει σε αυτά τα "πανηγυράκια" για προβολή του τόπου μας; Που ζείτε τρομάρα σας που θέλετε να πάρετε και τα ηνία του Δήμου. Και άσχετοι και επικίνδυνοι

Submitted by aniel on Sun, 14/04/2019 - 10:12 Permalink

Σ΄αυτή την έκθεση συμμετέχει χρόνια ο Δήμος, δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο.Σωστή η συμμετοχή.Χρειάζεται ακόμα δουλειά για διαφήμιση-προβολή και εξωστρέφεια.Αυτές οι κινήσεις πρέπει να οργανωθούν σε διαφορετική βάση και να παγιωθούν κι όχι να γίνονται ευκαιριακά!Αν κάτι δε γίνει θεσμός πως θα μαθευτεί η περιοχή με τα προϊόντα και της παροχές της. Χρειάζεται όμως δουλειά και κουλτούρα.Πως να το κάνει κάποιος αν δεν το πιστεύει οτιδήποτε!

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio