H αποκατάσταση και η αναβάθμιση του Αρχαιολογικού Μουσείου Άστρους στην ατζέντα Καμπύλη στην περιφέρεια

Παρ, 23/02/2024 - 15:33
Image

Συνάντηση εργασίας είχε σήμερα, Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό.

Σε θετικό κλίμα συζήτησαν για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτήν την περίοδο στη Βόρεια Κυνουρία και τις προγραμματικές συμβάσεις που υλοποιούνται. Επίσης συζήτησαν για τις προτεραιότητες που έχει θέσει η δημοτική αρχή δίνοντας βαρύτητα στο έργο αποκατάστασης και αναβάθμισης του Αρχαιολογικού Μουσείου Άστρους.  

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο έργο που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια και υλοποιείται στον Δήμο, την αντικατάσταση των τριών καταθλιπτικών αγωγών αποβλήτων, την ολοκλήρωση του δικτύου ύδρευσης Παραλίου Άστρους καθώς και στην επίσπευση των ενεργειών για την υλοποίηση του έργου στον Επαρχιακό δρόμο Άργους – Άστρους – Λεωνιδίου, κατά μήκος της Κοινότητας Άστρους.

Δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στον σχεδιασμό δράσεων του πρωτογενή τομέα και δράσεων κοινωνικού χαρακτήρα βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Τέλος αντάλλαξαν ευχές για μια από κοινού εποικοδομητική θητεία με πνεύμα συνεργασίας.   

Σχόλια επισκεπτών

Ηθικά και θεσμικά σε αυτή την συνάντηση θα έπρεπε να είναι το προεδρείο φίλων Μουσείου Άστρους,ο πρόεδρος μαζί με το τοπικό συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Άστρους και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος πολιτισμού.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio