Επέκταση του Δημαρχείου,ένταση και black out στο Δημοτικό Συμβούλιο

Η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου είχε ένταση ,διαξιφισμούς κι διακοπή λόγω black out! Όλα ξεκίνησαν όταν ήρθε για συζήτηση το 1ο θέμα που αφορούσε που αφορούσα την αγορά οικοπέδων δίπλα από το δημαρχείο για την επέκτασή του με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Φιλόδημος.

Οι διαξιφισμοί ήτ...

Ανακοίνωση της ΔΕΔΔΗΕ Άστρους για το μπλακ άουτ

Σχετικά με την διακοπή ρεύματος στους Δήμους Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας την Παρασκευή 22-3-2019 και ώρα 20:15 έως 20:50 θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ήταν ένα τυχαίο συμβάν και όχι από κακή ποιότητα υποδομών ή πλημμελή συντήρηση.

Ακόμα θα θέλαμε όταν γίνονται μεγάλης έκτασης διακοπές, λόγω μη...

Ξαφνικό μπλακ άουτ σε πολλές περιοχές της Βόρειας Κυνουρίας

Χωρίς ρεύμα είναι εδώ και λίγα λεπτά αρκετές περιοχές της Βόρεια Κυνουρίας.

Το Παράλιο Άστρος, η Μελιγού, ο Άγιος Ανδρέας και το Άστρος έχουν βυθιστεί στο σκοτάδι.

Τα αίτια του black out οφείλονται σε  κουνάβι σκαρφάλωσε στον Υποσταθμό και προκάλεσε διακοπή ρεύματος .

Η αποκατάσταση της βλάβης ολ...

Διακοπή νερού την Τετάρτη στο Κορακοβούνι

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης - Αποχέτευσης του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, γνωστοποιεί ότι την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019, θα πραγματοποιηθεί διακοπή ύδρευσης στην Τοπική Κοινότητα Κορακοβουνίου.

 

Καθαρίστηκε το άλσος ανάμεσα στο σχολείο και το γήπεδο Μελιγούς (pics)

Καθαρίστηκε το άλσος ανάμεσα στο σχολείο και το γήπεδο Μελιγούς.

Με Πρωτοβουλία του Προέδρου της κοινότητας κ. Ν.Ράλλιου και την πολύτιμη βοήθειά του Δασαρχείου Κυνουρίας έγινε κλάδεμα δέντρων και καθαρισμό εδάφους στο Δασάκι που βρίσκεται ανάμεσα στο σχολείο και το γήπεδο.

Ένας πανέμορφος χώρος π...

Αποστολή τραυματισμένων πτηνών από τον Φορέα Διαχείρισης στην ΑΝΙΜΑ για περίθαλψη

Ο Φορέας Διαχείρισης Πάρνωνα, Μουστού, Μαινάλου και Μονεμβασίας παρέλαβε την Τετάρτη 20/3/2019 δύο πτηνά με αδυναμία πτήσης. Πρόκειται για μια δεκαοχτούρα (Streptopelia decaocto), η οποία έφερε ανοιχτό τραύμα στην αριστερή φτερούγα και μια κίσσα (Garrulus glandarius) η οποία δεν έφερε εξωτερικό τραύ...

Σύλλογος ΑΜΕΑ Άστρους: Ευχαριστήριο για το Καρναβάλι 2019

Ένα απλό ευχαριστώ δεν θα μπορούσε να περικλύει μέσα του τα αισθήματα που νιώθουμε όλα τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων του Συλλόγου ΑΜΕΑ για όσους βοήθησαν να λάβουμε μέρος στο φετινό καρναβάλι που πραγματοποιήθηκε στο Άστρος, στον Άγιο Ανδρέα, καθώς και στο Κορακοβούνι...

Εορταστική εκδήλωση για την 25η Μαρτίου από το Δημοτικό Σχολείο Παραλίου Άστρους

Σας προσκαλούμε σε εορταστική εκδήλωση η οποία περιλαμβάνει θεατρικά δρώμενα από την Ε΄ και  Στ΄ τάξη του Δημοτικό Σχολείο Παραλίου Άστρους, και επετειακά τραγούδια, για την  Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου 1821, στο Διοικητήριο Παραλίου Άστρους την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019,  ώρα 7.00 μ.μ.

Πρόγραμμα...

Συνέχεια με την 5η αγωνιστική για την Β' φάση του Παιδικού Πρωταθλήματος Αρκαδίας

Αστέρας Τρίπολης και Τεγέα από τον πρώτο όμιλο, Πανθυρεατικός και Λεωνίδιο από τον δεύτερο είναι στις δύο πρώτες θέσεις των ομίλων τους  στην Β' φάση του Παιδικού Πρωταθλήματος Αρκαδίας με την πέμπτη αγωνιστική να περιλαμβάνει σημαντικές αναμετρήσεις.

Παιδικό Πρωτάθλημα Αρκαδίας (1ος όμιλος)

5η γω...

Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου

Έντονη αθλητική δραστηριότητα περιλαμβάνει το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Μαρτίου για τις αρκαδικές ομάδες με αναμετρήσεις για την την Γ' Εθνική σε άνδρες και γυναίκες, την Α' και την Β' Αρκαδίας, την Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και τα play off της Α2 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ'καθώς επίσης και με παιχνίδια για το Παιδικό Πρωτάθλημα...

Η πρώτη ομάδα υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων με τον Παναγιώτη Μαντά (pics)

Η δημοτική μας παράταξη, όπως απέδειξε, συνεχίζει να ανανεώνεται ριζικά, έχοντας ανοικτά τα μάτια και τις πόρτες στην τοπική μας κοινωνία.

Παρουσιάζουμε σήμερα την πρώτη ομάδα των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού μας Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών, για τις δημοτικές εκλογές. Πρόκ...