Κάλεσμα αλληλεγγύης των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου προς ΌΛΟΥΣ

                                                            Ανακοίνωση

Οι Σύλλογοι γονέων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας σε συνεργασία με τον Δήμο, τη Δη.Κ.Ε.Δ.Β.Κ. (Βοήθεια στο Σπίτι),το Κέντρο Υγείας κ τον Σύλλογο φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

Επιδείνωση του καιρού αναμένεται από αύριο με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες καθώς και τους θυελλώδεις ανέμους σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Στην Εθνική για τα φιλικά με Ελβετία και Αίγυπτο ο Κουρμπέλης

Ο Δήμητρης Κουρμπέλης για μία ακόμα φορά βρίσκεται στις επιλογές του ομοσπονδιακού μας τεχνικού Μίκαελ Σκίμπε και θα δώσει το παρών στα δύο φιλικά της Εθνικής μας ομάδας με Ελβετία και Αίγυπτο.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Δασικοί χάρτες: Νέα προθεσμία θα ζητήσει η Β. Κυνουρία για Άστρος και Παράλιο Άστρος

Την Τετάρτη 14 Μαρτίου το απόγευμα πραγματοποιήθηκε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Β. Κυνουρίας όπου συζητήθηκαν αρκετά ζητήματα του Δήμου.

Συγκέντρωση τροφίμων από το Χαμόγελο του Παιδιού στην Τρίπολη

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εκπροσωπώντας τα χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειές τους που βρίσκονται στην Ελλάδα και ζουν στο όριο της φτώχειας, απευθύνεται σε κάθε πολίτη και φορέα ζητώντας υποστήριξη προκειμένου να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης και να καλυφτούν οι βα

Ακάθιστος Ύμνος: Δ' στάση των Χαιρετισμών της Θεοτόκου

Οι Χαιρετισμοί της Παρασκευής 16 Μαρτίου 2018. Ακάθιστος Ύμνος: Δ' στάση των Χαιρετισμών της Θεοτόκου. Από το πρωτότυπο κείμενο. Ο Ακάθιστος Ύμνος, οι τόσο δημοφιλείς «Χαιρετισμοί» στην Παναγία, είναι ένα από τα πιο σημαντικά υμνογραφικά κείμενα της βυζαντινής περιόδου.

Ένα έργο πνοής για το Παράλιο Άστρος παίρνει σάρκα και οστά

Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Παράλιο Άστρος κατά τους θερινούς μήνες είναι αυτό της υδροδότησης. Δεν ήταν λίγες οι φορές που στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου γίνονταν διακοπές νερού λόγω της έλλειψης των δεξαμενών .

Χρόνιο στρες: Προκαλεί φλεγμονές, πόνους και κατάθλιψη

«Η ενασχόλησή μας διαρκώς με το παρελθόν αλλά και το μέλλον , μας κάνει να χάνουμε την επαφή με το παρόν μας», τονίζει η Ψυχίατρος-Ψυχοθεραπεύτρια Αγγελική Πετροπούλου αναφερόμενη στην καταλυτική επίδραση που έχει το στρες στη ζωή μας, αποτελώντας «πηγή» για ένα πλήθος ασθενειών που ταλαιπωρούν τ

Κωνσταντινόπουλος: Αν το πιστέψουμε και δεν βάζουμε τρικλοποδιές μεταξύ μας θα τα καταφέρουμε

Το Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής ξεκινάει σήμερα. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον η εκπροσώπηση από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ. Θα μιλήσει ο Πρόεδρος της ΝΔ κ. Μητσοτάκης αλλά και ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Δραγασάκης.

Εξαφάνιση δύο ανηλίκων

Στις 12/03/2018, πρωινές ώρες, εξαφανίστηκαν από το Δήλεσι Βοιωτίας, η Ντενίσα Ντ. 17 ετών και η Εμμανουέλλα Ντ. 16 ετών.

Για την εξαφάνιση των ανηλίκων ενημερωθήκαμε από την οικογένειά τους, στις 14/03/2018 πρωινές ώρες.