Κάλεσμα για συμμετοχή στο καρναβάλι του Κορακοβουνίου

Ο Α.Ε.Ε.Σ Κορακοβουνίου απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους πολιτιστικούς, αθλητικούς και λοιπούς συλλόγους, σε φορείς, ομάδες και ιδιώτες της Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας, να συμμετέχουν στο φετινό "περί ορέξεως κολοκυθόπιτα" καρναβάλι μας, την Κυριακή, 17 Μαρτίου, στις 7 μ.μ.

Παράλληλα, ο Α.Ε.Ε.Σ...

Πανηγύρι στο Κορακοβούνι

Πανηγύρι στο Κορακοβούνι διοργανώνει ο AEEΣ Κορακοβουνίου τη Δευτέρα 1η Αυγούστου στο Δημοτικό Σχολείο.

Στο κλαρίνο ο Γιάννης Γκορίτσας, στο τραγούδι ο Γιάννης Κατσίγιαννης και η Γωγώ Μουστόγιαννη

AEEΣ Κορακοβουνίου: Ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Αποστολόπουλο

Ο Α.Ε.Ε.Σ Κορακοβουνίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει, την ανανεώση της συνεργασίας και για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά με τον προπονητή της ομάδας μας κ. Γιάννη Αποστολόπουλο.

Η ταύτιση απόψεων και φιλοσοφίας συνετέλεσαν στην ανανεώση της συνεργασίας...

Κορωνοϊός: Αρνητικά όλα τα τεστ του AEEΣ Κορακοβουνίου

Σε συνέχεια της ενημέρωσης του κοινού θα θέλαμε να ανακοινώσουμε επισήμως ότι οι αθλητές και οι παράγοντες της Ομάδας μας υποβλήθηκαν προληπτικά σε τεστ αντισωμάτων covid-19 σε Κυνουρία , Τρίπολη και Αθήνα τα οποία βγήκαν όλα αρνητικά.

Ο αθλητής της ομάδας μας που διεγνώσθη θετικός στην...

Κορωνοϊός: Προληπτικά τεστ σε αθλητές και παράγοντες του AEEΣ Κορακοβουνίου (pics)

Μετά από συντονισμένες ενέργειες έγινε σήμερα το πρωί στο Δημοτικό Γήπεδο Κορακοβουνίου το τεστ covid 19 στους αθλητές και παράγοντες της ομάδος του Κορακοβουνίου.

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και ο συντονισμός άψογος. Ως πρόεδρος αθλητικής επιτροπής του Δήμου μας ευχαριστώ δημόσια την διοίκηση της...

Το νέο ΔΣ του AEEΣ Κορακοβουνίου

Συνεδρίασε τη Τετάρτη 10/06 το νεοεκλεγές διοικητικό σχήμα του Α.Ε.Ε.Σ Κορακοβουνίου , με θέμα τη συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα και έπειτα από ομόφωνη απόφαση η σύνθεση του νέου Δ.Σ. είναι ως κάτωθι:

Πρόεδρος: Γιώργος Θ. Λυτρίβης
Αντιπρόεδρος: Παναγιώτης...