Αντίστροφη μέτρηση για το επίδομα θέρμανσης

Αντίστροφα μετρούν τις ημέρες εξόφλησης του επιδόματος θέρμανσης οι πρώτοι δικαιούχοι που τιμολογήθηκαν μέχρι 30 Νοεμβρίου.

Το επίδομα θέρμανσης για πετρέλαιο, φυσικό αέριο, μπλε κηροζίνη, κ.α. καταβάλλεται

    Έως τις 22η Δεκεμβρίου 2023 για το σύνολο των αγορών, που τιμολογήθηκαν έως την 30ή...

Εκπνέει η προθεσμία αιτήσεων για το επίδομα θέρμανσης

Παραμονές Χριστουγέννων θα καταβληθεί η πρώτη δόση του επιδόματος θέρμανσης, με την υποβολή των σχετικών αιτήσεων στην πλατφόρμα myΘέρμανση να εκπνέει στις 8 Δεκεμβρίου.

Πλέον του ενός εκατομμυρίου αναμένεται να φτάσουν οι αιτήσεις των πολιτών στην ειδική πλατφόρμα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων...

Επίδομα θέρμανσης: Προβλέψεις για τη φετινή ενίσχυση

Με τη συνεχή άνοδο της τιμής του πετρελαίου και τις αρνητικές προβλέψεις για το προσεχές διάστημα, το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών καλείται να διαμορφώσει τα κριτήρια και τους δικαιούχους γιατο φετινό επίδομα θέρμανσης.

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί το ύψος της ενίσχυσης...

Στους λογαριασμούς των δικαιούχων το επίδομα θέρμανσης

Το Υπουργείο Οικονομικών προχώρησε στις 8 Ιουνίου, στην καταβολή ποσού συνολικού ύψους 4,7 εκατ. ευρώ σε 52.719 δικαιούχους του επιδόματος θέρμανσης. Τα χρήματα ήδη έχουν αρχίσει να εμφανίζονται στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

Έτσι, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείο Οικονομικών, το...

Επίδομα θέρμανσης: Εκπνέει η προθεσμία για υποβολή δικαιολογητικών

Μέχρι την Τετάρτη 31 Μαΐου έχουν περιθώριο για να καταθέσουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, «myΘερμανση», τα δικαιολογητικά για το επίδομα θέρμανσης της περιόδου 2022-2023, προκειμένου να εισπράξουν τα ποσά που δικαιούνται έως τα μέσα Ιουνίου.

Αμέσως μετά θα κάνουν αιτήσεις και όσοι...

Πότε είναι η τρίτη και τελευταία πληρωμή του επιδόματος θέρμανσης

Μία τρίτη και τελευταία πληρωμή για το επίδομα θέρμανσης θα πραγματοποιήσει το υπουργείο Οικονομικών έως και τις 28 Απριλίου. Η πληρωμή θα αφορά στο σύνολο των αγορών που θα τιμολογηθούν έως την 31η Μαρτίου 2023, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν καταχωρηθεί όλα τα απαιτούμενα στοιχεία έως και την 15η...

Επίδομα θέρμανσης: Εκπνέει η προθεσμία κατάθεσης δικαιολογητικών

Οι δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης πρέπει να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά και να πληρωθούν το επίδομα θέρμανσης μέχρι αύριο, Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στην πλατφόρμα myΘέρμανση, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η καταβολή του επιδόματος θέρμανσης.

Σημειώνεται ότι το ποσό επιδόματος θέρμανσης...

Επίδομα θέρμανσης: Μέχρι 800 ευρώ θα λάβουν οι δικαιούχοι

Μέχρι τις 31 Ιανουαρίου έχουν χρονικό περιθώριο για αγορές πετρελαίου, όσοι φορολογούμενοι σχεδιάζουν να ενταχθούν στην λίστα των δικαιούχων που θα λάβουν επίδομα θέρμανσης εντός του Φεβρουαρίου.

Με βάση τον προγραμματισμό από πλευράς υπουργείου Οικονομικών η πληρωμή της επόμενης δόσης του...

Επίδομα θέρμανσης: Πάνω από 1,2 εκατ. αιτήσεις

Κάθε ρεκόρ έχουν σπάσει οι αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης, αφού πάνω από 1.200.000 πολίτες έχουν υποβάλλει την αίτησή τους.

Εντωμεταξύ η πλατφόρμα myΘέρμανση για την υποβολή αιτήσεων συνεχίζει να είναι ανοιχτή, μετά και την παράταση που δόθηκε από το υπουργείο Οικονομικών. Επομένως, οι...

Επίδομα θέρμανσης: Δεύτερη ευκαιρία για χιλιάδες νοικοκυριά

Δεύτερη ευκαιρία έχουν χιλιάδες νοικοκυριά για να υποβάλλουν αίτηση προκειμένου να λάβουν το επίδομα θέρμανσης, καθώς το υπουργείο Οικονομικών έδωσε παράταση στη διαδικασία, προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για να ελεγχθεί εάν μπορούν να συμπεριληφθούν στους...