ΤΕΕ: Επιτακτική ανάγκη η άμεση και δίκαιη λύση στην εκτός σχεδίου δόμηση

Το ΤΕΕ Πελοποννήσου απέστειλε ψήφισμα της Αντιπροσωπείας του προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας, τους Υφυπουργούς Περιβάλλοντος & Ενέργειας και το Κεντρικό ΤΕΕ, με θέμα: “Επιτακτική ανάγκη η άμεση και δίκαιη λύση στην εκτός σχεδίου δόμηση”.

Η Πρόεδρος ΤΕΕ Πελοποννήσου

Χαρίκλεια Δ...

Παράταση υλοποίησης των έργων στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2021»

Στο πρόγραμμα "Εξοικονομώ 2021" και σύμφωνα με το Κεφ. 6.3 του οδηγού εφαρμογής του προγράμματος, η προθεσμία υλοποίησης των ενταγμένων έργων ανέρχεται σε 365 ημέρες από την ημερομηνία υπαγωγής και με δικαίωμα παράτασης 90 ημερών. Σε περίπτωση που οι ωφελούμενοι δεν ολοκληρώσουν τα έργα μέσα στην...

ΤΕΕ: Δωρεάν 30.000 ψηφιακές υπογραφές σε Μηχανικούς – Προχωρά το έργο του Ενιαίου Ψηφιακού Χάρτη

Το ΤΕΕ στο πλαίσιο του Έργου «Ενιαίος Ψηφιακός Χάρτης»προσφέρει δωρεάν 30.000 απομακρυσμένες ψηφιακές υπογραφές τριετούς διάρκειας σε Μηχανικούς.

Ο Ενιαίος Ψηφιακός Χάρτης και το Εθνικό Μητρώο Υποδομών ως ενιαίο πληροφοριακό σύστημα της Ελληνικής Πολιτείας είναι μια μεγάλη μεταρρύθμιση που...

Κάλεσμα ΤΕΕ για συμμετοχή μηχανικών στις Επιτροπές Εξέτασης Υποθέσεων Κτηματογράφησης

Με το βλέμμα στην πολυπόθητη ολοκλήρωση της κτηματογράφησης της χώρας, ανοιχτό κάλεσμα πρόσκληση σε διπλωματούχους μηχανικούς μέλη του ΤΕΕ απευθύνει η διοίκηση του Επιμελητηρίου και ο Πρόεδρός του Γιώργος Στασινός για συμμετοχή στις Επιτροπές Εξέτασης Υποθέσεων Κτηματογράφησης.

Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ...

Επιμελητήριο Αρκαδίας και ΤΕΕ Πελοποννήσου: Ενημερωτική e-ημερίδα για τις ρυθμίσεις οφειλών και παροχής δεύτερης ευκαιρίας

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας και το ΤΕΕ Πελοποννήσου διοργανώνουν ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα: «Ρύθμιση Οφειλών και Παροχή Δεύτερης Ευκαιρίας» την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 17:00.

Κεντρικός ομιλητής: ο κ. Φώτης Κουρμούσης Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, του Υπουργείου...

«Εξοικονομώ-Αυτονομώ»: Προτάσεις του ΤΕΕ Πελοποννήσου

Επιστολή προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωστή Χατζηδάκη απέστειλε το ΤΕΕ Πελοποννήσου, ζητώντας άμεσα την αναθεώρηση του προγράμματος "Εξοικονομώ-Αυτονομώ 2020". Στην επιστολή αναφέρονται συγκριμένα :

Σχετικά με το πρόγραμμα "Εξοικονομώ-Αυτονομώ 2020" που άνοιξε για τη Περιφέρεια...

Εκλογή νέων οργάνων Διοίκησης του ΤΕΕ Πελοποννήσου

Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Πελοποννήσου, που αναδείχθηκε από τις εκλογές στις 3 Νοεμβρίου 2019, για την εκλογή και ανακήρυξη των νέων Οργάνων Διοίκησης.
Με βάση τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών, η συγκρότηση των νέων Οργάνων Διοίκησης του ΤΕΕ Πελοποννήσου για την τετραετία 2020 - 2024 έχει ως κάτωθι :

...

Ημερίδα για τον κανονισμό πυροπροστασίας κτιρίων

Το ΤΕΕ Πελοποννήσου σας προσκαλεί σε ενημερωτική ημερίδα με θέμα: Κανονισμός Πυροπροστασίας Κτιρίων (Π.Δ. 41/2018) - Ασφάλεια εγκαταστάσεων υγραερίου, Δευτέρα 1 Απριλίου 2019, ώρα έναρξης 17:30 Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης, Αμφιθέατρο Ισογείου Εθν. Αντίστασης &...

Στο πλευρό του ΕΛΙΝΥΑΕ το ΤΕΕ Πελοποννήσου

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε για τη λήξη λειτουργίας του Παραρτήματος Πελοποννήσου του ΕΛΙΝΥΑΕ και την απόλυση της συναδέλφου Μηχανικού που εργάζεται εκεί.

Διαπιστώνουμε ότι δεν εισακούστηκαν οι θέσεις που είχαμε καταθέσει το Σεπτέμβριο του 2017, που μαζί με άλλους φορείς, είχαμε θέσει το...

Ενημερωτική εκδήλωση του ΤΕΕ Πελοποννήσου

Το ΤΕΕ Πελοποννήσου διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Νέο θεσμικό πλαίσιο αδειοδότησης των μεταποιητικών και συναφών δραστηριοτήτων και των δραστηριοτήτων εφοδιαστικής», στην Τρίπολη την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018 στις 17:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Δείτε...