Ηλεκτροφωτισμός στην επαρχιακή οδό Άστρους - Λεωνιδίου

Τη σύμβαση υλοποίησης του έργου «Αποκατάσταση βατότητας της επαρχιακής οδού Τρίπολης – Ασέας – Καλτεζών και δρόμων που συμβάλλουν στην περιοχή Καλτεζών» και τη δημοπράτηση των έργων «Ανάπλαση κόμβου και ηλεκτροφωτισμός κεντρικής οδού Δ.Ε. Τυρού στην επαρχιακή οδό Άστρους – Λεωνιδίου» και «Διαμόρφωση...

Τσιμεντοστρώσεις στην Τ.Κ. Αγ. Ανδρέα

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας – προκηρύσσει ανοικτό συνοπτικό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «Τσιμεντοστρώσεις Τ.Κ. Αγ. Ανδρέα» προϋπολογισμού μελέτης (42.400,00) € συμπεριλαμβανομένης της αναθεώρησης και του Φ.Π.Α. 

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 04-04-2019 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10.00...

Τα έργα που θα γίνουν το 2019 στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου Βόρειας Κυνουρίας ενέκρινε κατά πλειοψηφία το δημοτικό συμβούλιο την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου σε συνεδρίασή του στο Άστρος.

Ο αντιδήμαρχος Γκαύρος Δημήτριος παρουσίασε το πλάνο του δήμου και τα έργα που πρόκειται να γίνουν το νέο έτος σε ολόκληρο τον δήμο.

Μεταξύ των...

Νέοι οδοφωτισμοί Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας.

Τα έργα συνεχίζονται στην Αρκαδία από την Περιφερειακή Αρχή Πελοποννήσου. Όλη η Αρκαδία φωτίζεται, αφού τοποθετούνται φωτιστικά στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας. Μπαίνουν φώτα σε επικίνδυνα σημεία των δρόμων και σε σημαντικούς κόμβους για την ασφάλεια των οδηγών.

Αναλυτικά τα σημεία που...