Από τη Σίταινα ως τον Πλάτανο περπάτησαν οι Τσάκωνες Περιπατητές (pics)

Ο Σύλλογος Πεζοπόρων Τυρού «Τσάκωνες Περιπατητές» διοργάνωσε την Κυριακή 31 Μαρτίου2024 πεζοπορία από τη Σίταινα προς τον Πλάτανο Αρκαδίας.

Τα μέλη του συλλόγου περπάτησαν μέσα στην ανοιξιάτικη μαγευτική φύση της ορεινής Αρκαδίας και απόλαυσαν μια ξεχωριστή διαδρομή ανάμεσα στα δύο αυτά...

Ο Σύλλογος Πεζοπόρων Τυρού βρέθηκε στην Ιερά Μονή Τίμιου Προδρόμου (pics)

Ο Σύλλογος Πεζοπόρων Τυρού "Τσάκωνες Περιπατητές" διοργάνωσε πεζοπορία την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 στην Ιερά Μονή Τίμιου Προδρόμου στο Καστρί Κυνουρίας. Η πεζοπορία ξεκίνηση από το Ξεροκάμπι Αγίου Πέτρου, συνέχισε στο κατηφορικό παλιό καλντερίμι και έγινε στάση στην Ιερά Μονή στην οποία έγινε...

Πεζοπορία στην Ιερά Μονή Τίμιου Προδρόμου στο Καστρί για τους Τσάκωνες Περιπατητές

Ο Σύλλογος Πεζοπόρων Τυρού "Τσάκωνες Περιπατητές" διοργανώνει πεζοπορία Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 στην Ιερά Μονή Τίμιου Προδρόμου στο Καστρί Κυνουρίας. Σεβόμενοι και τηρώντας τα μέτρα για τον κορονοϊό ως οφείλουμε θα ξεκινήσουμε από το Ξεροκάμπι Αγίου Πέτρου και ακολουθώντας το κατηφορικό παλιό...

Τσάκωνες Περιπατητές: Πορεία στα μονοπάτια του Πραστού (pics)

Ο Σύλλογος Πεζοπόρων Τυρού << Τσάκωνες Περιπατητές >> περπάτησε σήμερα Κυριακή 10 Οκτωβρίου μονοπάτια στον Πραστό Κυνουρίας. Η πορεία ξεκίνησε από το Δίρεμα όπου χωρίζει ο δρόμος για Καστάνιτσα και Πραστό και πέρασαν μεσα από τον Πραστό. 

 

Δείτε τις εικόνες του συνεργάτη μας στην Κυνουρία...

Πεζοπορία στη Σίταινα για τον Σύλλογο Πεζοπόρων Τυρού

Πεζοπορία στην γραφική Σίταινα, ένα ορεινό χωριό του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, διοργανώνει ο Σύλλογος Πεζοπόρων Τυρού την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019.

Η πεζοπορία μας θα ξεκινήσει από την εκκλησία του Αγίου Σώζοντος, θα ανεβούμε στο Νταμάρι και τέλος θα επιστρέψουμε στην Σίταινα.

Η διάρκεια της...

Ο Σύλλογος Πεζοπόρων Τυρού βρέθηκε στον καταρράκτη του Λούλουγκα (pics,vid)

Ο Σύλλογος Πεζοπόρων Τυρού διοργάνωσε την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 πεζοπορία στον καταρράκτη του Λούλουγκα.

Διάρκεια πεζοπορίας: 3,5 ώρες

Βαθμός δυσκολίας: 2,5

φωτογραφίες Φίλιππος Μπεκύρος

Πεζοπορία στο Σκαλί (pics)

O Σύλλογος Πεζοπόρων Τυρού με τον Αναρριχητικό & Ορειβατικό Σύλλογο Λεωνιδίου συνδιοργάνωσαν πεζοπορία την Κυριακή 20/01/2019. Η πεζοπορία θα ήταν κυκλική με κατεύθυνση το Σκαλί και στην συνέχεια τον Κοκκινόβραχο.

Πεζοπορία στο Σκαλί 20/1/2019. Μήκος διαδρομής 6,8 Km, διάρκεια διαδρομής 3 ώρες...

Πεζοπορία στο Πολύδροσο για τους Τσάκωνες Περιπατητές

Ο Σύλλογος Πεζοπόρων Τυρού ''Τσάκωνες Περιπατητές'' διοργανώνει πεζοπορία την Κυριακή 29 Απριλίου με προορισμό το Πολύδροσο ή αλλιώς Τσίντζινα. Η πεζοπορία θα ξεκινήσει από το Πολύδροσο κι ακολουθώντας μια κυκλική διαδρομή θα καταλήξουμε στην πλατεία του χωριού.

Κατά την διάρκεια της πεζοπορίας...

Ο Σύλλογος Πεζοπόρων Τυρού διοργανώνει εκδρομή στην Κρήτη

Ο Σύλλογος Πεζοπόρων Τυρού σας προσκαλεί στην εκδρομή που διοργανώνει στο όμορφο και ιστορικό νησί της Κρήτης 09-13 Μαϊου 2018.
Η εκδρομή θα περιλαμβάνει πεζοπορία στο διασημότερο πεζοπορικό φαράγγι της Ευρώπης, το Φαράγγι της Σαμαριάς, που αποτελεί τμήμα του Ευρωπαϊκού μονοπατιού Ε4.

Το κόστος...