Ο Σύλλογος Πεζοπόρων Τυρού βρέθηκε στον καταρράκτη του Λούλουγκα (pics,vid)

Ο Σύλλογος Πεζοπόρων Τυρού διοργάνωσε την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 πεζοπορία στον καταρράκτη του Λούλουγκα.

Διάρκεια πεζοπορίας: 3,5 ώρες

Βαθμός δυσκολίας: 2,5

φωτογραφίες Φίλιππος Μπεκύρος

Πεζοπορία στο Σκαλί (pics)

O Σύλλογος Πεζοπόρων Τυρού με τον Αναρριχητικό & Ορειβατικό Σύλλογο Λεωνιδίου συνδιοργάνωσαν πεζοπορία την Κυριακή 20/01/2019. Η πεζοπορία θα ήταν κυκλική με κατεύθυνση το Σκαλί και στην συνέχεια τον Κοκκινόβραχο.

Πεζοπορία στο Σκαλί 20/1/2019. Μήκος διαδρομής 6,8 Km, διάρκεια διαδρομής 3 ώρες και...

Πεζοπορία στο Πολύδροσο για τους Τσάκωνες Περιπατητές

Ο Σύλλογος Πεζοπόρων Τυρού ''Τσάκωνες Περιπατητές'' διοργανώνει πεζοπορία την Κυριακή 29 Απριλίου με προορισμό το Πολύδροσο ή αλλιώς Τσίντζινα. Η πεζοπορία θα ξεκινήσει από το Πολύδροσο κι ακολουθώντας μια κυκλική διαδρομή θα καταλήξουμε στην πλατεία του χωριού.

Κατά την διάρκεια της πεζοπορίας θα...

Οι Τσάκωνες Περιπατητές στη λίμνη του Μουστού (pics, vid)

Ο Γύρος της λίμνης του Μουστού, με οδηγό τον Nigel Copage με μια μικρή παράκαμψη για επίσκεψη και στο Καστράκι Μελιγούς. Μήκος διαδρομής 11 χιλιόμετρα

 

Ο Σύλλογος Πεζοπόρων Τυρού διοργανώνει εκδρομή στην Κρήτη

Ο Σύλλογος Πεζοπόρων Τυρού σας προσκαλεί στην εκδρομή που διοργανώνει στο όμορφο και ιστορικό νησί της Κρήτης 09-13 Μαϊου 2018.
Η εκδρομή θα περιλαμβάνει πεζοπορία στο διασημότερο πεζοπορικό φαράγγι της Ευρώπης, το Φαράγγι της Σαμαριάς, που αποτελεί τμήμα του Ευρωπαϊκού μονοπατιού Ε4.

Το κόστος ανά...

Πεζοπορία στον Άγιο Ιωάννη και στους καταρράκτες της Λεπίδας από τους ''Τσάκωνες Περιπατητές'' (pics, vid)

Οι Πεζοπόροι Τυρού με φίλους τους από Λεωνίδιο, Άγιο Ανδρέα, Άστρος, και Κυβέρι, περπατήσαν από Άγιο Ιωάννη προς Πλάτανο περνώντας από τους θαυμαστούς καταρράκτες της Λεπίδας. Οδηγός διαδρομής ο Άρης Μουντζούρης. Η διαδρομή ήταν μικρή μόνο 7,6 χιλιόμετρα αλλά αρκετά επίπονη και επικίνδυνη. Έτσι...

Πεζοπορία στον Άγιο Γιάννη και στους καταρράκτες της Λεπίδας από τους Τσάκωνες Περιπατητές

Ο Σύλλογος Πεζοπόρων Τυρού ''Τσάκωνες Περιπατητές'' διοργανώνει πεζοπορία την Κυριακή 11 Mαρτίου στον Άγιο Γιάννη Κυνουρίας και στους καταρράκτες της Λεπίδας.

Σε ένα από τα πλέον όμορφα φαράγγια του Πάρνωνα, οι τρεις μεγαλειώδεις καταρράκτες της Λεπίδας συγκροτούν σκηνικό ανυπέρβλητο, όχι μόνο για...

Πεζοπορία από τους «Τσάκωνες Περιπατητές» (pics, vid)

Την Κυριακή 11/2/2018 με οδηγό την Wendy Copage ο Σύλλογος Πεζοπόρων Τυρού, οι «Τσάκωνες Περιπατητές» κατέβηκαν στο Τσέρφο από το παλαιό μονοπάτι Παλιόχωρας – Τσέρφου. Μήκος διαδρομής 6,7 Km.

Η κοπή πίτας του Συλλόγου Πεζοπόρων Τυρού «Οι Τσάκωνες Περιπατητές» (pics,vid)

Πρώτη πεζοπορία του 2018 και κοπή πίτας του Συλλόγου Πεζοπόρων Τυρού «Οι Τσάκωνες Περιπατητές» 28/1/2018. Από τις Μαντρανιές στον Πρέγασο, Σερνιάλι και στον ναό του Απόλλωνα Τυρίτα, Προφήτης Ηλίας. Μήκος διαδρομής 8,1 Km, διάρκεια 3ώρες, πραγματική κίνηση 2 ώρες και 31 λεπτά. Elevation 281 m, max...