Έκοψε την πίτα του ο Κυνηγετικός Σύλλογος Άστρους (pics)

Τετ, 31/01/2018 - 11:57
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Στις 30/1/2018 στα γραφεία του Συλλόγου έγινε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας. Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος του 3ου Κυνηγετικού Συλλόγου Άστρους Βαγγέλης Σαμαρτζής παρουσία των μελών του Δ/Σ και μελών του Συλλόγου. Το φλουρί έπεσε στα μέλη του Συλλόγου μας και έτσι έγινε κλήρωση και αναδείχτηκαν οι επόμενοι αύξοντες αριθμοί που αντιστοιχούν στα παρακάτω μέλη μας:

Το 7 που αντιστοιχεί στον Τετώρο Εμμανουήλ του Γεωργίου (Καρακοβούνι). Ένα ασύρματο τηλέφωνο που θα παραλάβει από τον δωροθέτη Ν. Καρκούλη από το κατάστημα του.

Το 33 που αντιστοιχεί στον Θεοφάνη Οικονομόπουλο. Δύο κουτιά φυσίγγια που θα παραλάβει από το κατάστημα Ν. Καρκούλη προσφορά του κοσμήτορα του συλλόγου Φ. Μπεκύρου.

Το 250 που αντιστοιχεί στον Αναστάσιο Χασαπογιάννη του Δημητρίου. Μια σκυλοτροφή προσφορά του κτηνιάτρου Βασίλη Μπεκύρου που θα παραλάβει από το κτηνιατρείο του.

Το 269 που αντιστοιχεί στον Βαγγέλη Παπαδόπουλο του Βασιλείου που θα παραλάβει 2 κιλά κρέας αγριόχοιρου, προσφορά του αντιπροέδρου του Συλλόγου Δημητρίου Γκαύρου, η παραλαβή θα γίνει από τα γραφεία του Συλλόγου.

Το 440 που αντιστοιχεί στον Μαστοράκη Κοσμά του Στυλιανού που θα παραλάβει 2 κιλά κρέας αγριόχοιρου, προσφορά του προέδρου του Συλλόγου Βαγγέλη Σαμαρτζή, η παραλαβή θα γίνει από τα γραφεία του Συλλόγου.

Τέλος ευχές για το νέο έτος απεύθυνε ο πρόεδρος Βαγγέλης Σαμαρτζής και ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Γκαύρος για μια χρονιά με υγεία, ειρήνη, ασφάλεια και με αφοσίωση στην προστασία του περιβάλλοντος.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio