«Αφιέρωμα στον Ελληνικό Κινηματογράφο» στον Άγιο Πέτρο

Δευ, 23/07/2018 - 12:13
Image

Μουσική, τραγούδι, χορός «Αφιέρωμα στον Ελληνικό Κινηματογράφο»
Τ.Κ. Αγίου Πέτρου
Είσοδος Ελεύθερη
Διοργάνωση: Δήμος Βόρειας Κυνουρίας

Το Σάββατο 28 Ιουλίου 21:30

το μουσικό σύνολο A Capella σε μια μοναδική μουσικοχορευτική παράσταση σε σκηνοθεσία και χορογραφίες του Φώτη Μεταξόπουλου. Μία φρέσκια καλλιτεχνική πρόταση βασισμένη σε τραγούδια με τα οποία όλοι μεγαλώσαμε, τραγουδήσαμε και αγαπήσαμε μέσα από τις ταινίες της λαμπρής περιόδου του Ελληνικού Κινηματογράφου. Τραγούδια μεγάλων συνθετών, όπως των Μ. Χατζιδάκι, Μ. Πλέσσα, Σ. Ξαρχάκου κ.ά. που ερμήνευσαν με μοναδικό τρόπο οι μεγάλοι ηθοποιοί μας. Η παράσταση καλεί το κοινό σε μια μουσική διαδρομή που ξεκινά από τα ασπρόμαυρα καρέ των ταινιών της δεκαετίας του 1960 και φτάνει μέχρι τα αξεπέραστα μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη. Πρόκειται για ένα ταξίδι με έντονα στοιχεία θεατρικότητας, που μέσω του χορού, του τραγουδιού και μιας πλούσιας εναλλαγής κοστουμιών, καθηλώνει και μαγεύει.

Πρωταγωνιστούν
Ειρήνη Πεφάνη (τραγούδι), Άρτεμις Γαϊτάνου (τραγούδι, χορός, βιολί & ακορντεόν), Τίνα Αλεξοπούλου (τραγούδι) και ο Άγγελος Ανδριανός (σολίστ)
Φιλική συμμετοχή ο Γιώργος Ζαμπέτας, εγγονός του αείμνηστου Ζαμπέτα

Παίζουν οι μουσικοί: Μάριος Παπαδόπουλος (ενορχηστρώσεις), Γιώργος Ξενοκώστας (μπουζούκι/μαντολίνο), Τάσος Νικολής (ακορντεόν), Νάνσυ Αγγελάκη (κρουστά), Γιάννης Ευσταθιάδης (πιάνο)
Σκηνοθεσία/χορογραφίες: Φώτης Μεταξόπουλος

Συνεργάζονται επίσης οι: Χριστίνα Πρίνου (κομμώσεις/μακιγιάζ) και Κωνσταντίνος Λιόντος (οπτικά εφέ).

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio