Τατούλης: Δεν είμαι αντάρτης κανενός κόμματος

Τετ, 11/10/2023 - 11:36
Image

Δήλωση Πέτρου Τατούλη, υπ. Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για το αν είναι αντάρτης της ΝΔ

Με ενημερώνουν οι συνεργάτες μου ότι τα μεγάλα αθηναϊκά κανάλια, στα οποία δεν φιλοξενήθηκα ούτε μια φορά καθ' όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου (εξαιρουμένου ενός τριλέπτου στην κρατική τηλεόραση και μιας εμφάνισης στο φιλόξενο KONTRA), χαρακτηρίζουν την υποψηφιότητα μου ως υποψηφιότητα ενός αντάρτη της ΝΔ που αντιπαρατίθεται με τον χρισματούχο υποψήφιό της.

Επειδή δεν έχω μάθει ποτέ να κρύβομαι. Και αφού καλούν αποκλειστικά τον κ. Πτωχό μετά μανίας και λατρείας και κανέναν άλλο. Τους ενημερώνω με γραπτή μου δήλωση, αν και γνωρίζουν πολύ καλά την διαδρομή μου και το ποιος είμαι.

Δεν είμαι προφανώς αντάρτης κανενός κόμματος. Έχω καθορίσει με διαφάνεια την πολιτική μου διαδρομή και ανήκω ξεκάθαρα στις υγιείς δυνάμεις της αυτοδιοίκησης, την οποία έχω επιλέξει να υπηρετώ με συνέπεια αδιαλείπτως.

Η υποψηφιότητά μου είναι εξ’ αρχής ανεξάρτητη και η αυτοδιοικητική μου παράταξη έχει στις τάξεις της ενεργούς πολίτες προερχόμενους από την ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΣΥΡΙΖΑ και ανένταχτους κομματικά συμπατριώτες μου.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές στην Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν είναι κομματικός εμφύλιος, όπως θέλουν κάποιοι για δικούς τους εμφανείς λόγους να τον παρουσιάσουν, αλλά ένας βαθύς πολιτικός ανταγωνισμός για το αν θα επικρατήσουν παλαιοκομματικές αντιλήψεις ή η σύγχρονη αντίληψη που θέλει την αυτοδιοίκηση πολυσυλλεκτική και φορέα συμπεριληπτικων πολιτικών για μια ευημερούσα και προοδευτική κοινωνία. Είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσουν οι σύγχρονες αυτές αντιλήψεις, τις οποίες εκφράζει η δική μας παράταξη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio