«ΜέΡΑ25 - Συμμαχία για τη Ρήξη»: Οι υποψήφιοι βουλευτές Αρκαδίας (pics,vid)

Δευ, 24/04/2023 - 13:19
Image

Η παρουσίαση των υποψηφίων της Αρκαδίας του ψηφοδελτίου της εκλογικής συμμαχίας «ΜέΡΑ25 - Συμμαχία για τη Ρήξη» έγινε την Δευτέρα 24 Απριλίου στο Εργατικό Κέντρο στην Τρίπολη.

Τους υποψηφίους και τα βασικά προγραμματικά σημεία για μια αγωνιστική συστράτευση απέναντι στη μνημονιακή σύμπραξη καθώς και τους στόχους της εκλογικής συνεργασίας «ΜέΡΑ25 έκανε η Σοφία Σακοράφα, Αντιπρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του «ΜέΡΑ25 - Συμμαχία για τη Ρήξη».

Η Κυρία Σακοράφα αναφέρθηκε στον αγώνα που έχει κάνει η παράταξη στην Ελληνική Βούλη, τονίζοντας ότι το «ΜέΡΑ25» τιμά τις ρεαλιστικές αντιπαραβολές και καταθέτει νομοθετικές προτάσεις και διαδικασίες.

Τα πράγματα μπορούν να γίνουν και αλλιώς

Κλείνοντας, η Σοφία Σακοράφα, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, δήλωσε πως «το ΜέΡΑ25 ήταν το μόνο κόμμα το οποίο άσκησε ουσιαστική αντιπολίτευση σε αυτή τη Βουλή, καταθέτοντας προτάσεις και λύσεις για τα προβλήματα του κόσμου, ενάντια στην κακοφωνια της υπόλοιπης κοινοβουλευτικής διαδικασίας. Οι πραγματικοί πρωταγωνιστές της ρήξης είναι οι συμπολίτες μας και γι’ αυτό απευθυνόμαστε σε αυτούς και τους καλούμε να συστρατευθούν κάτω από το λάβαρο της ελπίδας ότι Όλα Μπορούν Να Είναι Αλλιώς.»

Η κυρία Σαρκοράφα στην συνέχεια έδωσε τον λόγο στους πέντε υποψηφίους οι οποίοι σε ένα ολιγόλεπτο βίντεο έκαναν την παρουσίασή τους και μίλησαν για τον λόγο που συστρατεύτηκαν με το «ΜέΡΑ25 - Συμμαχία για τη Ρήξη».

Οι υποψήφιοι για τον νομό Αρκαδίας είναι οι:

Αλεξανδρής Σαράντος

Γκάρτζος Δημήτρης
Κόπεϊτζ (Copage) Γουέντι (Wendy)
Τσαγκάνη Ευαγγελία
Χουντής Πάνος

Πηγή: arcadiaportal.gr

 

Video

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio